Connect with us

EVENIMENT

Două persoane, lovite de o mașină într-o localitate din Argeș. Șoferul, care era beat, a fugit de la locul accidentului

Publicat

politie noaptea e1536398014696.jpg

Un șofer beat a provocat un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, ăn județul Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Călinești.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 41 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DJ 704 B, din direcția DN 7 către Valea Corbului, ar fi acroșat un bărbat de 22 de ani, din Dobrotești, județul Teleorman și o femeie de 45 de ani, din Călinești, rănindu-i.

Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat de polițiști la domiciliul său.

Două persoane, lovite de o mașină într-o localitate din Argeș. Un tânăr și o femeie, transportați la spital

Ambele victime au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu apartul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Două persoane, lovite de o mașină într-o localitate din Argeș. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, autoturismul condus de bărbat avea valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, conform art. 334, 336, 196 și 338 din Codul Penal.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

După administrarea probatoriului, duminică dimineața, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Vremea în Transilvania și în țară până în 12 mai. Prognoza meteo PE REGIUNI

Publicat

vremea în transilvania și în țară până în 12 mai.

Vremea în Transilvania și în țară până în 12 mai. Prognoza meteo PE REGIUNI: Odată cu primele zile ale lunii mai vremea intră într-un proces de răcire. Vremea se schimbă radical, temperaturile scad și revin ploile.

Potrivit meteorologilor ANM, urmează o perioadă cu temperaturi în scădere, mai ales după datra de 1 mai. Apoi, spre sfârșitul perioadei de prognoză se încălzește din nou, până la temperaturi medii de 20 – 25 de grade Celsius. Sunt prognozate și multe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Accident la Alba Iulia, în apropiere de sens giratoriu. Trei mașini avariate, după ce s-au lovit pe aceeași direcție de mers

Publicat

foto: accident la alba iulia, în apropiere de sens giratoriu.

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza la Alba Iulia, în zona sensului giratoriu din intersecția bd. Încoronării – Octavian Goga – Take Ionescu.

Trei mașini au intrat în coliziune, pe același sens.

Două dintre acestea sunt grav avariate.

Unul dintre autoturisme este din rețeaua Bolt, lovit în partea din spate. Altul este cu semn de începător, mașina având avarie în partea din față.

Din primele date, nu sunt persoane rănite.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vieți salvate la Cluj-Napoca. Maraton de șase transplanturi renale de Florii în ”podul” ICUTR

Publicat

transplant icutr facebook 1.jpg

Reprezentanții Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renall (ICUTR) Cluj-Napoca anunță că în „podul” instituției de pe strada Clinicilor, in duminica Floriilor, au fost făcute încă 6 transplanturi renale în 48 de ore însumând 33 transplanturi renale în 2024 și 2506 transplanturi de la înființarea Centrului de Transplant din Cluj-Napoca.
”Maratonul de transplanturi renale a fost posibil datorită echipelor de transplant: echipa operatorie coordonata de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bacalaureat 2024. Înscrieri la examen, din 3 iunie. Model CERERE de înscriere și echivalare probe lingvistice și digitale

Publicat

bacalaureat 2024. Înscrieri la examen, din 3 iunie. model cerere

Bacalaureat 2024. Ministerul Educației a pus la dispoziție modelul cererii de înscriere la examenul de Bacalaureat. De asemenea, sunt disponibile cererile de recunoaștere/echivalare a probelor ligvistice și digitale.

Înscrierile la Bacalaureat se fac în perioada 3-7 iunie. În intervalul 17-27 iunie se desfășoară probele de competențe, iar în 1-5 iulie vor fi probele scrise.

Primele rezultate vor fi cunoscute în 8 iulie.

Vezi BACALAUREAT 2024: Modele de subiecte pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe