Connect with us

EVENIMENT

Update video: Două trenuri cu sute de călători, blocate din cauza aluviunilor căzute de pe versant, în județul Suceava

Publicat

Două trenuri cu sute de pasageri, au rămas blocate, miercuri după-amiază, din cauza aluviunilor căzute de pe versant, în județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, între localitățile Pojorâta și Sadova, două trenuri de călători staționează din cauza aluviunilor căzute de pe versant.

UPDATE ora 17.45:

Două trenuri călători IR cu numerele 1832 Galați – Cluj și 1830 Cluj – Galați au fost blocate în urma unor aluviuni care au afectat infrastructura feroviară în zona Pojorâta, la limita cu comuna Sadova.

Trenul IR 1830 a fost dirijat în condiții de siguranța în Gara din comuna Sadova (150 persoane).

Pentru trenul IR 1832, cu 4 vagoane, aproximativ 250 călători, blocat ca urmare a aluviunilor care au afectat locomotiva si primul vagon, s-au dispus următoarele măsuri: a fost alocată o locomotiva care a preluat ultimele 3 vagoane în care au fost relocați toți călătorii, acestea fiind redirecționate in Gara din comuna Pojorâta.

La fata locului se acționează cu o autospeciala de prima intervenție și comanda, un ATPVM, două Microbuze ISU, două ambulante SAJ, lucrători CFR, lucrători de la Direcția Silvică, SVSU Pojorâta și SVSU Sadova.

Niciun călător nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La acest moment se lucrează pentru degajarea aluviunilor și punerea în circuit a locomotivei și vagonului afectat.

Pentru relocarea călătorilor s-a luat în calcul de către CFR Călători punerea la dispoziție a unui număr de trei autocare de transport de capacitate mare.

Știrea inițială

Din primele date, în cele două trenuri se află aproximativ 450 persoane.

La fața locului se intervine cu o autospecială, o autospecială de transport victime multiple, un microbuz, un autoturism de serviciu și două SAJ.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Prima conferință de tip Moot pentru liceenii din Transilvania, organizată de elevi din Cluj-Napoca

Publicat

moot.jpg

Trei eleve de clasa a XI-a de la un liceu din Cluj-Napoca au pus bazele Transylvania Moot, o conferință de dezbateri din domeniul Dreptului, având ambiția de a aduce o schimbare reală în lumea din jur, mai ales în ceea ce privește educația tinerilor.

Două dintre ele își doresc să își construiască o carieră în acest domeniu, iar viziunea lor a inspirat o echipă de tineri la fel de pasionați să se li alăture în acest demers. Prin implicarea lor și cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Contează locul în care ești bătut: Judecătorii din Blaj au considerat că un bărbat nu a fost umilit, după ce a fost bătut pe câmp

Publicat

contează locul în care ești bătut: judecătorii din blaj au

Pentru a primi daune morale, după ce ai fost bătut, contează locul în care s-a întâmplat fapta. Asta este concluzia judecătorilor din Blaj, într-un dosar de loviri sau alte violențe. 

Mai pe scurt, dacă victima a fost bătută pe câmp și nu a fost nimeni de față, nu a fost umilită. Drept urmare nu a primit daunele morale pe care le-a cerut. Așa au judecat magistrații cazul unui bărbat. O sentință a fost dată pe 18 aprilie 2024. 

Citiți mai jos cum au concluzionat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Beți și fără permis pe străzile din Alba. Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiști

Publicat

beți și fără permis pe străzile din alba. patru șoferi

Patru șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii din Alba. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă 27 aprilie 2024. Doi dintre ei au fost opriți de polițiști chiar pe aceeași stradă din Alba Iulia.

Cazurile au fost făcute publice de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 28 aprilie 2024.

Testat pozitiv pentru substanțe psihoactive

La data de 27 aprilie 2024, în jurul orei 02,15, polițiștii de ordine publică din Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fost comisar șef al Poliției Aiud, condamnat la închisoare pentru fals intelectual: A falsificat declarația unui coleg. Motivul

Publicat

fost comisar șef al poliției aiud, condamnat la închisoare pentru

Daniel Silviu Bercea, comisar șef al Poliției Municipiului Aiud, la data comiterii faptelor, a fost condamnat pentru fals intelectual și uz de fals. Acesta a fost condamnat în primă instanță la Judecătoria Aiud, în data de 26 aprilie 2024. 

Condamnarea vine la patru ani de la comiterea faptei. Pe scurt, Daniel, șeful poliției din Aiud, la acel moment, a falsificat semnatura și declarația unui alt polițist, care era parte vătămată într-un dosar.

După ce s-a aflat de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe