Connect with us

ACTUALITATE

DROGAT și fără drept de a conduce în România, prins la VOLAN pe strada Dorobanților. Tânărul din Florești a ajuns în AREST

Publicat

amenda politie e1628148881134.jpg

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru că a condus o mașină sub influența drogurilor și s-a urcat la volan deși nu are permis valabil în România, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat în data de 30 iunie un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești, care se deplasa cu autoturismul pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca, deși nu deținea permis de conducere.

Nu avea carnet de șofer valabil și era drogat

Tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, potrivit Inspectoratului de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

ADMITERE LICEU 2022, a treia etapă: Model de cerere, condiții și calendar. Când se pot face înscrieri

Publicat

sala clasa11.jpg

Admitere liceu 2022: Candidații rămași nerepartizați la admitere liceu 2022 în Alba se pot înscrie în etapa a treia de repartizări și redistribuiri pe locurile libere în învățământul profesional și dual de stat.

Potrivit IȘJ Alba, în etapa a II-a la liceu au fost admiși 27 de candidați din 37 și 6 pe locuri de rromi.

La învățământ profesional/ dual, au fost admiși 253 de candidați și 1 candidat rrom.

La liceele vocaționale, au fost admiși 25 candidați (+ un candidat de etnie rroma).

Au rămas libere următoarele locuri:

  • 155

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Experiența BRAZILIANULUI Eduardo la Cluj. ȘOCUL cultural, PRECONCEPȚIILE și concluziile: Am simțit că m-am întors în timp

Publicat

whatsapp image 2022 08 05 at 11.29.25 pm 6 e1659732181310.jpeg

Eduardo este un tânăr de 20 de ani, născut într-un oraș din Brazilia numit Curitiba, ce a decis să-și ia viața în mâini și să plece pe un alt continent pentru un internship. Printr-un program marca AIESEC, o organizație studențească internațională ce urmărește dezvoltarea tinerilor prin experiențe interculturale, brazilianul a aterizat în februarie 2022, la 10.000 de kilometri de casă, printre clujeni.

„Dintre multele variante din care ar fi putut să aleagă, inclusiv alte două în București și Atena, Eduardo a ales tocmai Cluj-Napoca. Deși plecatul într-o țară străină poate să pară o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: De vorbă cu Ilie Matei, ”omul șoselelor”, la Alba Iulia. Despre șoferi profesioniști cu bune, cu rele și povești de viață

Publicat

whatsapp image 2022 08 07 at 17.23.00 1000x576.jpeg

Camioanele au luat cu asalt Alba Iulia în acest weekend, iar Șanțurile Cetății au fost pline ochi de curioși și de șoferi profeșioniști veniți din toate colțurile țării, la Truck Tuning Art. 

Printre șoferii profesioniști s-a aflat și Ilie Matei, cunoscut în mediul online, ca ”Omul Șoselelor”, un șofer de camion cu peste 52.000 de urmăritori pe Facebook. 

În câteva cuvinte Ilie vorbește despre meseria de șofer de TIR, cu bune, cu rele, despre probleme, frustrări, dar și despre pasiunea pe care îi leagă și când spunem îi leagă, ne referim la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Campionatul Național de StreetWorkout Freestyle la Baza Sportivă ”La Terenuri” din Cluj-Napoca

Publicat

adrian 3 e1659805492504.jpg

Campionatul Național de StreetWorkout Freestyle are loc duminică, 14 august, la Cluj-Napoca, la Baza Sportivă ”La Terenuri” din cartierul Mănăștur.

Organizatorul campionatului, sportivul clujean Adrian Petre de la Asociația ”Poți fi și tu campion”, a declarat că, pe lângă competiția de freestyle, va fi organizat si un concurs de streetlifting (tracțiuni cu  greutate, genuflexiuni cu greutate si flotări la paralele cu greutate).

adrian 4

De asemenea, pentru persoanele din public se va organiza un concurs de tracțiuni și flotări.

Ediția a XVII-a a Campionatului Național de…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe