Connect with us

EVENIMENT

Droguri în Penitenciarul Aiud: Metoda aproape imposibil de detectat în care un deținut ascundea stupefiante în închisoare

Publicat

un tânăr din alba, dat în urmărire națională, a ajuns

Modul în care un deținut din Penitenciarul Aiud își ascundea drogurile este descris într-o motivare a Tribunalului Alba. Deținutul a fost recent trimis în judecată, pentru deținere și consum de droguri. 

În data de 9 ianuarie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Tipul de drog descoperit este unul de sinteză, un produs chimic, care poate fi ascuns chiar și într-o banala coala de hârtie. Dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șofer clujean de 49 de ani, REȚINUT pentru că a condus BĂUT și a provocat un accident

Publicat

fiola alcool volan.jpg

Un șofer clujean de 49 de ani a fost reținut de polițiști pentru că a condus băut și a provocat un accident. Marți, nu a acordat prioritate unui autobuz într-un giratoriu și a intrat în el.

„În data de 17 septembrie a.c., polițiști Biroului Rutier Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 49 de ani, din municipiu, după ce a condus un autoturism sub influența alcoolului și a fost implicat într-un eveniment rutier soldat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pensionarii vor putea obține GRATUIT adeverințele de muncă de la firmele de arhivare. Documentele sunt necesare la recalculare

Publicat

pensionarii vor putea obține gratuit adeverințele de muncă de la

O parte dintre pensionari vor putea să obţină gratuit adeverinţele de muncă de la firmele de arhivare, potrivit unui proiect de lege care urmează să fie aprobat în Parlament.

În prezent obținerea actelor care atestă anii lucrați la diverse firme îi costă acum chiar și mii de lei pe pensionari, mai ales că acestea sunt necesare pentru a doua recalculare.

Potrivit profit.ro pensionarii cu pensii de până la 3.000 lei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noutăți pentru cei care beneficiază de pensie de invaliditate sau de urmaș. Anunțul directorului Casei de Pensii Cluj

Publicat

pensionari casa de pensii salciuan 4.jpg

Noua Lege a pensiilor, care a intrat în vigoare la 1 septembrie, aduce modificări pentru anumite categorii de beneficiari.

Potrivit directorului Casei de Pensii Cluj, Mariana Nicoleta Sălciuan, sunt nouăți în ceea ce privește pensia de invaliditate și cea de urmaș.

Citește și Pensionare la limită de vârstă 2024. Precizări oficiale ale casei de pensii: condiții, stagiu de cotizare și situații speciale

Noutăți pentru cei care beneficiază de pensie de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident GRAV la Cărpiniș. O persoană a rămas încarcerată după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod

Publicat

accident grav la cărpiniș. o persoană a rămas încarcerată după

Accident GRAV la Cărpiniș, produs miercuri seară. Reprezentanții ISU Alba au transmis că, din primele informații, o persoană ar fi rămas încarcerată. 

UPDATE: După ce au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că este vorba despre un autoturism care a intrat într-un cap de pod.

În mașină se află o persoană încarcerată, conștientă (primele informații precizau că ar fi vorba despre o persoană…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe