Connect with us

EVENIMENT

Drum judeţean rupt de o viitură în localitatea Aluniş județul Prahova

Publicat

Un drum judeţean care tranzitează localitatea prahoveană Aluniş a fost rupt, joi, de o viitură formată în urma precipitaţiilor abundente, zona fiind sub avertizare Cod portocaliu de ploi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, o viitură a rupt o porţiune de circa 20 de metri din DJ 214, pe sensul de mers Brebu către Aluniş. Circulaţia se desfăşoară pe drumurile comunale adiacente, zona fiind semnalizată corespunzător.

În zona localităţilor Aluniş şi Bertea a ajuns şi prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, împreună cu alţi reprezentanţi ai autorităţilor responsabile.

„DJ 101 T de la Bertea către satul Lutu Roşu este acoperit cu aluviuni şi buşteni, iar accesul se face doar pietonal. La Aluniş, o conductă de apă sub presiune care se afla în malul cursului de apă a fost dezvelită şi în imediata apropiere se află şi un stâlp de electricitate (…). Ambele situaţii sunt monitorizate, iar mâine dimineaţă se va interveni pentru punerea în siguranţă şi deblocarea accesului înspre satul Lutu Roşu”, se precizează într-o informare transmisă de Instituţia Prefectului Prahova. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Scandal la un hipermarket din Cluj. Cerșetori care se dădeau drept surdo-muți s-au îmbrâncit cu paznicii

Publicat

surdo muti1.jpg

Atenție clujeni, la un nou tip de înșelatorie. Cerșetori care se dau drept surdo-muți acționează au în mai multe zone ale orașului.

Aceștia au sărit și la scandal, când au fost dați afară de paznicii unui magazin.

Scandal la un hipermarket din Cluj. Cerșetori care se dădeau drept surdo-muți s-au îmbrâncit cu paznicii

Un scandal între închipuiții surdo-muți și paznici a fost filmat la un hipermarket din Cluj.

Cerșetorii “surdo-muți” au cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări din sursă externă la Penitenciarul din Aiud. 11 posturi de agent operativ, scoase la concurs. Condiții pentru candidați

Publicat

angajări din sursă externă la penitenciarul din aiud. 11 posturi

Angajări din sursă externă la Penitenciarul din Aiud. În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, din sursă externă, un număr de 321 posturi vacante de execuţie (agent operativ) din cadrul sectorului siguranţa deţinerii şi regim penitenciar, din unităţile penitenciare.

Astfel, la Penitenciarul din Aiud au fost scoase la concurs din sursă externă 11…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN 74, la ieșire din Abrud spre Câmpeni. Trei persoane rănite după ce două motociclete s-au lovit

Publicat

un minor din teiuș a fost prins de polițiști la

Un accident rutier s-a produs duminică după-amiaza, în jurul orei 13:00, pe DN 74, la ieșire din Abrud spre Câmpeni. Din primele informații, trei persoane au fost rănite după ce două motociclete s-au lovit față-spate.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe DN 74, la ieșire din Abrud spre Câmpeni, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două motociclete.

Din primele date,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Zlatna, cu dosar penal după ce au fost prins băut la volan. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Șofer din zlatna, cu dosar penal după ce au fost

Un șofer în vârstă de 37 de ani din Zlatna s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii din Alba Iulia în timp ce conducea băut.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 31 august/ 1 septembrie 2024, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe Calea Moților din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Zlatna.

În urma testării conducătorului auto cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe