Connect with us

EVENIMENT

”Dumnezeu întreabă de tine”: Soprana Laura Bretan, concert în aer liber cu muzică religioasă în Cetatea Oradea

Publicat

concert cetatea oradea sursa foto stiri crestine.ro

Soprana Laura Bretan va susţine duminică, 16 iulie, un concert în aer liber cu muzică religioasă intitulat „Dumnezeu întreabă de tine”, în Cetatea Oradea, la invitaţia Comunităţii Penticostale de Oradea, alături de ea fiind cântăreţii Gabi Buzguţa, Amalia Decean şi un cor de 70 de tineri din Chicago.

„Ne-am gândit la un eveniment major pentru anul acesta, unul evanghelistic, sub forma unui concert creştin. Noi avem o bună legătură cu fraţii plecaţi în America şi printre altele, pastorul Luigi Miţoi va fi şi el prezent la eveniment să predice. Din câte ştim, ei vin în mai multe oraşe din ţară, context în care am luat legătura cu dânsul pentru a susţine un concert şi în oraşul nostru. Noi nădăjduim să aibă rezonanţă în Oradea, în primul rând, dar şi în Bihor, pentru că suntem o comunitate cu peste 270 de biserici în judeţ, din care 15 în Oradea şi avem peste 20.000 de membri”, a declarat vineri, secretarul general al Comunităţii Penticostale de Oradea, Teofil Păluţ.

Cu această ocazie, au fost suspendate toate programele de duminică seara ale Bisericii Penticostale tocmai pentru a oferi oportunitatea prezenţei la concert, cu intrare gratuită.

Costurile concertului s-au rezumat doar la plata organizării tehnice de către gazdele orădene, anume sonorizare, scenă, închirierea scaunelor etc. Celelalte cheltuieli sunt suportate de oaspeţii americani.

„Eu cred că astfel de momente în care Biserica îşi face auzită vocea ar trebui să fie mai dese, ceea ce de fapt este şi menirea ei: să se facă auzită în public, pentru că locul Bisericii este în public, în oameni. Mă bucur că o avem în mijlocul nostru pe Laura şi cred că ne vom bucura cu toţii de piesele muzicale interpretate de ea şi de ceilalţi interpreţi”, a mai precizat Teofil Păluţ.

Potrivit unei informări a organizatorilor, „Dumnezeu întreabă de tine” este mai mult decât un simplu concert, este „un eveniment dedicat celor aflaţi în căutarea lui Dumnezeu şi doritori să trăiască experienţe spirituale intense, un eveniment impresionant ce va aduce bucurie, inspiraţie şi speranţă în inimile tuturor participanţilor”.

„Cetatea Oradea va fi martora unui eveniment muzical deosebit, în care vocea angelică a Laurei Bretan va umple inimile noastre cu bucurie şi inspiraţie. Concertul creştin organizat de către comunitatea penticostală din Oradea este o ocazie unică pentru a ne conecta cu divinul şi a experimenta puterea muzicii spirituale. Laura Bretan, tânăra talentată care a câştigat inimile tuturor la emisiunea ‘Românii au talent’, vine să ne încânte cu vocea sa cristalină şi emoţiile pe care le transmite prin interpretarea pieselor religioase vor aduce pace sufletească şi speranţă celor prezenţi”, au transmis organizatorii.

Agerpres

sursa foto: stiricrestine.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Inaugurarea Sălii Polivalente „Alba Blaj”. Primii spectatori și-au ocupat locurile în sală. Ce spun despre investiție

Publicat

foto video: inaugurarea sălii polivalente „alba blaj”. primii spectatori și au ocupat

Noua Sală Polivalentă „Alba Blaj” este inaugurată sâmbătă, 30 noiembrie. Primul eveniment găzduit este Supercupa României la volei, un cuplaj voleibalistic de excepție, în cadrul căruia se vor întâlni cele mai bune echipe de volei masculin și feminin din România. 

Primii spectatori au ajuns în fața Sălii Polivalente încă de la ora 14:00. Reamintim faptul că biletele pentru marea inaugurare au fost vândute din prima zi de comercializare, respectiv de miercuri, 20…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Intrare GRATUITĂ pentru pensionari în Grădina Botanică din Cluj-Napoca. ”Ziua Porților Deschise”

Publicat

bota 3.jpg

Pe 1 octombrie, Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-napoca marchează „Ziua Internațională a Seniorilor” prin „Ziua Porților Deschise” pentru acești vizitatori. Astfel, pensionarii beneficiază de intrare gratuită, pe baza unui act doveditor.
”Cu ocazia acestui moment deosebit, vă invităm să ne însoțiți în tururi ghidate sub tema „Cultura se împletește cu Natura”. Vom explora împreună minunatele artefacte istorice și splendidele plante de toamnă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Alba, depistat în timp ce conducea o autoutilitară cu defecțiuni tehnice grave, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu

Publicat

control trafic autostrada.jpeg

Un șofer din județul Alba s-a ales cu permisul suspendat 90 de zile și cu amendă de 2.755 de lei după ce a fost prins pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu în timp ce conducea o autoutilitară care prezenta defecțiuni tehnice grave. Potrivit IPJ Sibiu, autovehiculul prezenta defecțiuni periculoase la sistemul de direcție, coroziuni ale caroseriei, sistemul de lumini era nefuncțional, anvelopele erau de alte dimensiuni iar oglinzile laterale erau defecte.

În perioada 27 – 29 septembrie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: „Crosul bobocilor”, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

foto: „crosul bobocilor”, la colegiul național militar „mihai viteazul” din

Elevii claselor a IX-a din cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au participat vineri, 29 septembrie, la competiția internă „Crosul bobocilor”.

Devenit tradiție în colegiul militar, concursul a reunit la stat bobocii, care și-au demonstrat abilitățile în vederea selecției în lotul de atletism al colegiului.

Profesorii de sport au testat deprinderile sportive ale elevilor din clasele a IX-a și rezistența acestora la proba de alergare pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe