Connect with us

EVENIMENT

E.ON Energie România deschide la Cluj-Napoca primul concept store dedicat soluțiilor pentru eficiență energetică

Publicat

eon concept store 05 scaled.jpg

Municipiul Cluj-Napoca devine din 22 august gazda primului concept store E.ON din România. Clujenii și nu numai vor avea ocazia să exploreze cele mai noi soluții pentru eficiență energetică, să se inspire din ideile și sfaturile experților privind economisirea energiei și să descopere servicii digitale de tip self-service pentrucontrolul consumului de energie,vizitând magazinul deschis de E.ON Energie România la parterul Iulius Mall.

Spațiul vine ca răspuns la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Cățelul Raven s-a pierdut la Cluj de la începutul lunii august. Se oferă recompensă

Publicat

raven 2 e1724331982990.jpg

Un cățel din rasa ciobănesc de Berna pe nume Raven s-a pierdut de la începutul lunii august la Cluj, timp in care a fost cautat non stop in imprejurimi.
”Ultima data a fost vazut in Tăuți. Nu este exclus sa ajunga peste dealuri, în Făget, Sălicea. Îl cautam in continuare, va rog din suflet daca il vedeti sa il retineti , este foarte prietenos”, se arată în anunțul proprietarei care oferă recompensă de 1000 de lei pentru găsirea patrupedului.

Cei care îl văd…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Gheorghe Piperea (AUR): De 34 de ani, SĂRĂCIA se dispersează la cât mai mulți, în timp ce BOGĂȚIA la cât mai puțini

Publicat

ghe.piperea e1724315152844.jpg

Asistăm azi la una dintre cele mai mari greșeli de politică administrativă și socială – recalcularea pensiilor. După ce, timp de 5 ani, seniorii acestei țări au așteptat cu stoicism să li se majoreze pensiile cu 40%, așa cum edicta Legea nr.127/2019, azi milioane de oameni constată cu amărăciune că recalcularea nu a dus decât la mici ajustări ale pensiilor. Sunt semnalate chiar multiple cazuri de scăderi ale pensiilor, în disprețul Constituției.

Între…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj – Pafos, 1-0. VICTORIE importantă obținută sub asediu

Publicat

cfr 3 e1724344572899.jpg

CFR Cluj a întâlnit-o, joi seara în Gruia, pe Pafos din Cipru, în primul meci din play-off-ul Conference League. După o partidă cu două reprize diferite, prima aparținând CFR-ului, a doua dominată de Pafos, clujenii câștigă cu 1-0, gol marcat de Korenica (min.17), luând o opțiune importantă pentru calificare. Meciul retur se va desfășura joi, 29 august, de la ora 20.00. 

Echipe de start:

CFR Cluj: Popa – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Artean, Keita,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ciolacu și Grindeanu admit că sunt probleme cu finanțarea metroului din Cluj din PNRR. Se caută altă sursă de finanțare

Publicat

ciolacu lopata metrou e1724352039904.jpg

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, după întâlnirea de la Bruxelles cu președintele CE, Ursula von der Leyen, că este „ferm convins” că o anumită sumă din cererea de plată numărul 3 din PNRR va fi reţinută pe o perioadă de minimum 6 luni, dar „asta nu înseamnă că România va pierde acei bani”.

„Sunt 76 de jaloane, îl am aici şi pe domnul ministru de la MIPE , poate să vă spună câte jaloane am găsit închise din cele 76. În acest moment,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe