Connect with us

EVENIMENT

EDITORIAL: Cum ne-a furat primarul Pleșa, Crăciunul. Târgul de iarnă de la Alba Iulia: de la atmosferă de sărbătoare, la bâlci

Publicat

editorial: cum ne a furat primarul pleșa, crăciunul. târgul de iarnă

Târgul de Crăciun din 2022 de la Alba Iulia a fost un fiasco total, iar situația pare a nu se schimba nici în 2023. Anul trecut a fost o atmosferă de bâlci, în care zgomotul mașinuțelor electrice ce se loveau unele de altele se îmbina cu muzica din patinoar și mirosul rânced al uleiului de la prăjitul de langoși. 

Un brad strâmb, slab împodobit trona drept monument al lipsei de imaginație și gust a actualei conduceri a primăriei. 

Într-o Cetate cu un potențial imens,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Mircea Abrudean: Sabin Sărmaș este o dezamăgire. PNL i-a dat multe posibilități, nu este fair

Publicat

mircea abru.jpg

Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, vorbește în podcastul Contraste de pe Cluj24, realizat de Florin Danciu, despre demersurile privind integrarea României în OCDE, dar și despre alegerile din 9 iunie.

Abrudean, membru PNL, se declară dezamăgit de fostul său coleg de partid, Sabin Sărmaș, care a ajuns deputat grație partidului, iar acum candidează împotriva lui Emil Boc la Primărie, gest considerat ca lipsit de fair play.

”Este opțiunea lui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

PROGRAMUL cu publicul al primăriei Cluj-Napoca în perioada 01.05.2024-06.05.2024

Publicat

primaria cluj napoca e1667292679926.jpg

În perioada 01.05-06.05.2024, sediile primăriei nu vor asigura program cu publicul. Doar Compartimentul Decese din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor va funcționa în intervalul orar 08.30-13.30, cu excepția zilei de Paște, duminică, 5 mai 2024, când va fi închis și acesta.

Programul normal de relații cu publicul se va relua marți, 07.05.2024.

PROGRAMUL cu publicul al primăriei Cluj-Napoca în perioada 01.05.2024-06.05.2024

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie a fost lovită de mașină, în Baciu

Publicat

salvare isu fetita.jpeg

O femeie a fost lovită de mașină marți seară, în localitatea Baciu.

Potrivit ISU Cluj, o femeie a fost accidentată marți seară, în localitatea Baciu. La momentul sosirii echipajului de prim ajutor, femeia esra conștientă și cooperantă, urmând să fie transportată la spital.

„Din primele informații, este vorba despre un pieton accidentat, mai exact o femeie. Aceasta este conștientă, cooperantă, și va fi transportată la spital”, a transmis ISU Cluj.

Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

RECOMANDĂRILE ANPC pentru perioada 1 Mai – Sărbătorile de Paști

Publicat

oua pasti 2 ok e1650789120985.jpg

ANPC are câteva recomandări pentru populație, având în vedere că se apropie sărbătorile pascale și crește consumul de carne de miel, ouă, cozonaci și băuturi alcoolice.

„Pregătirile pentru ziua de 1 Mai și sărbătorile pascale reprezintă un moment de vârf pentru activitățile comerciale, de aceea Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) desfășoară acțiuni de control, în toată țara, pentru a verifica modul de comercializare a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe