Connect with us

EVENIMENT

EDITORIAL: Prima zi de școală la Alba Iulia, cu politicieni agramați, preoți și copii plictisiți de banalități

Publicat

editorial: prima zi de școală la alba iulia, cu politicieni

Sub soarele de vară târzie, copiii se adună, alături de părinți, în curțile școlilor. E aglomerație și emoție. Au haine noi, flori, ghiozdane și sunt nerăbdători. Părinții, mulți dintre ei învoiți de la serviciu, aruncă priviri spre telefon și spre ceas: când începe?

Cei mai emoționați sunt cei din clasa zero. Sunt nerăbdători să o cunoască pe ”doamna” și să își vadă clasa și noii colegi.

Doar că, mai au de așteptat. Până acolo, mai e cale lungă. E…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Expoziție cu vânzare de avioane, în premieră la Cluj, la AeroExpoFest pe Aerodromul Dezmir

Publicat

aero 2.jpg

Iubitorii de aviație sunt invitați să participe la AeroExpoFest care va avea loc, sâmbătă, de la ora 10, pe Aerodromul Dezmir – Cluj, ocazie cu care cei care își permit vor avea ocazia chiar să cumpere un avion dintre cele puse la vânzare.

”Este o oportunitate unică de a experimenta aviația la cel mai înalt nivel, într-un cadru dinamic și interactiv. Evenimentul reunește toate ofertele importante de aeronave, echipamente de ultimă generație și servicii de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

SONDAJ Votează MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Colegiul Economic din Alba Iulia. Royal Family „Bridgerton”

Publicat

sondaj votează miss și mister alba24.ro: balul bobocilor 2024 la

Opt perechi de boboci intră în cursa pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2024, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Balul va avea loc în data de 8 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19:00.

Balul va fi urmat de un after party, care va avea loc în Stage Club, de la ora 23:00, unde elevii se vor distra alături de un artist surpriză.

Până la evenimentul propriu zis, alba24.ro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sesizarea ÎCCJ privind Legea fugarilor, discutată la Curtea Constituţională a României. Ce solicită Înalta Curte

Publicat

sesizarea Îccj privind legea fugarilor, discutată la curtea constituţională a

Legea fugarilor a intrat joi pe agenda Curții Constituţionale a României (CCR). Va fi discutată sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

ÎCCJ a atacat la CCR Legea pentru modificarea şi completarea Legii 286/2009 privind Codul penal, adoptată de Camera Deputaţilor pe 29 noiembrie 2023. Aceasta prevede că persoanele condamnate definitiv care nu se prezintă în termen de şapte zile la Poliţie pentru a fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Programul Festivalului de Toamnă al Economiei Germane de la Cluj-Napoca. Bere, dezbateri publice, tehnologie și expoziții

Publicat

afis herbstfest2024 andscape.jpg

HerbstFest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane aduce 4 zile pline de activități și evenimente în Cluj-Napoca, între 3 și 6 octombrie. Evenimentul este organizat de DWNT – Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord și celebrează legătura între cultura germană și economie în Cluj-Napoca, pe partea germanofilă. Herbstfest este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Piața Unirii din Cluj-Napoca va fi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe