Connect with us

EVENIMENT

ELECTRICA-DEER: Întreruperi de curent la Alba Iulia, Aiud și în alte localități din Alba. Lucrări programate până în 21 iunie

Publicat

electrica deer: Întreruperi de curent la alba iulia, aiud și în

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. În mai multe localități din județ va fi oprită temporar furnizarea energiei electrice. Se fac lucrări de întreținere a rețelei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

TRAGEDIE la Cluj-Napoca. Trei membri ai unei familii găsiți MORȚI, electrocutați

Publicat

doliu.jpg

Tragedie fără seamăn în Cluj-Napoca, după ce membrii unei familii au fost găsiți, miercuri, decedați. Aceștia s-ar fi electrocutat în piscină.

Potrivit informațiilor Cluj24, ar fi vorba despre trei persoane.

Vom reveni cu detalii.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Decizie la Curtea de Apel Alba Iulia: Cum a ajuns să fie vinovată în egală măsură cu șoferul, victima unui accident rutier mortal

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Cum a ajuns să fie vinovată în egală măsură cu șoferul, victima unui accident rutier mortal. Răspunsul se află într-o motivarea a Curții de Apel Alba Iulia care a judecat recent un caz de ucidere din culpă. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Lucrările la drumul de legătură Cluj-A3 au ajuns la stadiul fizic de 40%

Publicat

drum de legatura cluj a3 4.jpg

Lucrările continuă în ritm alert la drumul expres ce va conecta DN1 de Autostrada Transilvania, prin Tureni. Stadiul fizic este de 40%.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj a anunțat că stadiul fizic al lucrărilor la viitorul drum expres (DEx 4) de legătură DN1-A3 este în prezent de 40%. Antreprenorul este mobilizat în șantier cu 310 muncitori și 183 de utilaje.

Ce lucrări au loc zilele acestea pe DEx 4?

În prezent se desfășoară următoarele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sistem inteligent de supraveghere video, la Daia Română. Primăria caută o firmă pentru instalarea acestuia. Licitație, în SEAP

Publicat

sistem inteligent de supraveghere video, la daia română. primăria caută

Sistem inteligent de supraveghere video, la Daia Română. Primăria comunei Daia Română caută o firmă pentru instalarea unui sistem de supraveghere video cu 24 de camere fixe. Investiția este estimată la peste 310.000 de lei. Administrația locală vrea în acest fel să asigure siguranța cetățenilor și să prevină faptele anti-sociale. 

Citește mai departe