Connect with us

EVENIMENT

Elena Udrea, reacție dură după moartea lui Rudel Obreja. Pe cine consideră vinovat de pierderea fostului sportiv. „Ar trebui să-l aibă pe conștiință”

Publicat

elena udrea, reacție dură după moartea lui rudel obreja. pe

Rudel Obreja, fostul şef al Federaţiei Române de Box, a încetat din viață duminică, pe data de 12 martie. În urmă cu puțin timp, Elena Udrea a transmis un mesaj dur, pe pagina sa oficială de Facebook, în legătură cu pierderea fostului mare pugilist. Iată pe cine consideră vinovat de pierderea acestuia!

Elena Udrea a răbufnit după moartea lui Rudel Obreja

Rudel Obreja s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani în urma unor probleme grave de sănătate. În prezent, fostul şef al Federaţiei Române de Box primea îngrijiri la un spital civil, după ce fusese eliberat în acest scop de Tribunalul Ilfov.

După moartea sa, Elena Udrea a transmis un mesaj dur în mediul online. Aceasta a spus că toți cei care l-au trimis după gratii ar trebui să-l aibă pe conștiință.

„Toți cei care l-au băgat în…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Amenzi de peste 50.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba. Câți șoferi au fost testați pentru droguri sau alcool

Publicat

amenzi de peste 15.000 de lei și permise reținute în

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au dat amenzi de peste 50.000 de lei, în ultimele 24 de ore. Au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru prevenirea incidentelor.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 488 de persoane și au fost verificate 310 autovehicule.

Potrivit IPJ Alba, au fost constatate 195 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost date amenzi în valoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Polițiștii locali din Alba Iulia au ținut un moment de reculegere în memoria unui coleg din Sibiu, care a decedat

Publicat

video: polițiștii locali din alba iulia au ținut un moment

Polițiștii Locali din Alba Iulia au ținut joi, 29 februarie, un moment de reculegere. Momentul solemn a avut loc în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia. 

Polițiștii locali au ținut un moment de reculegere în memoria colegului lor, Radu Trihenea, care a murit la datorie.

Acesta a fost grav accidentat în timp ce dirija traficul pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu.

Accidentul s-a petrecut în data de 14 februarie 2024. Atunci, un bărbat de 55 de ani, cetățean străin, a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Boc: Vineri, 1 martie, încep LUCRĂRILE la punerea pe soclu a grupului STATUAR Școala Ardeleană și a bustului lui Emil Racoviță

Publicat

boc scoala ardeleana.jpg

Aflat în direct la Napoca Live, primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit despre situația grupului statuar „Școala Ardeleană”. Acesta a promis că vineri, 1 martie, încep lucrările la punerea pe soclu a grupului statuar Școala Ardeleană și a bustului lui Emil Racoviță. 

„A trebuit să obținem toate documentele tehnice pentru ca lucrarea să meargă în direcția anunțată și anume să se pună pe soclu numele Școala Ardeleană. Atâta doar că între idee și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: O școală din Alba, renovată cu peste 150.000 de euro, bani strânși de o asociație. Furdui Iancu a participat la inaugurare

Publicat

video: o școală din alba, renovată cu peste 150.000 de

Corpul școlii primare și a grădiniței din Balomiru de Câmp a fost renovat cu ajutorul unei investiții de 150.000 de euro. Ce mai mare parte din sumă a fost strânsă, din sponsorizări de asociația BookLand. 

Primăria comunei Șibot a plătit doar 28.000 de euro, pe manopera muncitorilor. Lucrările de renovarea au avut loc între iunie 2023 și ianuarie 2024. 

Inaugurarea oficială a avut loc alături de Nicolae Furdui Iancu.

În urma lucrărilor de renovare cei 22 de elevi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe