Connect with us

ACTUALITATE

Elev din Zărnești, REȚINUT de poliție după ce și-ar fi amenințat profesoara

Publicat

arestat, catuse

Un tânăr de 18 ani, elev din Zărnești, a fost reținut de poliție, pentru amenințarea unei profesoare.

Potrivit IPJ Brașov, miercuri, în timpul orelor de curs, tânărul în cauză ar fi amenințat cu acte de violență, o profesoară din cadrul unității de învățământ la care este elev.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală, la finalizarea verificărilor.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

VIDEO FOTO Țepari din imobiliare, arestați de polițiștii clujeni. Unul dintre ei a creat un prejudiciu de 5 milioane de euro

Publicat

foto perchezitii sic 2.jpeg

Doi clujeni au fost arestați pentru 30 de zile în urm unor percheziții într-un dosar de înșelăciune. Potrivit unor surse în dosarul instrumentat de polițiștii clujeni apare și numele lui Traian Onuc. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Combaterea Infracțiunilor Informatice din Cluj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în executare 4 mandate de percheziție, în municipiul Cluj-Napoca, 3 dintre acestea domiciliare, iar una într-un spațiu utilizat ca birou.

foto perchezitii 2


Activitățile au fost organizate în cadrul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cât a scăzut populația județului Alba, în ultimul deceniu. Situația pe localități. Rezultate provizorii, Recensământ 2022

Publicat

recensamant foto site 1000x565.jpg

Populația rezidentă din județul Alba a scăzut cu 16.435 de persoane, arată rezultatele provizorii ale Recensământului Populației și Locuințelor runda 2021 (RPL2021), derulat în 2022. În total, 325.941 de persoane locuiesc în județ, potrivit datelor comunicate de Direcția Regională de Statistică Alba.

Scăderea a fost înregistrată față de recensământul precedent (octombrie 2011). Majoritatea populației rezidente este de sex feminin (165.7 000, reprezentând 50,8%) și trăiește în mediul urban (188.700, reprezentând 57,9%).

Din punctul de vedere al mărimii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cazierul judiciar va putea fi obţinut și online, din 1 februarie. Eliberarea lui se va face prin intermediul platformei Ghiseul.ro

Publicat

1675180008 cazier judiciar.jpg

Cazierul judiciar pentru românii care nu au fapte penale înscrise în acesta va putea fi eliberat online începând din 1 februarie, a anunțat marți, ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja a vorbit, la sfârșitul ședinței de Guvern, despre platforma de interoperabilitate, parte a cloud-ului guvernamental. Potrivit acestuia, cu ajutorul platformei, românii nu vor mai fi puși pe drumuri, li se va solicita o informație o singură dată.

„Nu vor mai trebui să se ducă pentru înmatricularea unui autovehicul la 3-4 instituții, se vor duce într-un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ISU Cluj, peste 25.600 de MISIUNI în 2022. Cele mai multe au fost pentru prim ajutor MEDICAL. Martie, luna „de foc”

Publicat

accident valcele apahida 3.jpg

25.614 misiuni au avut salvatorii clujeni în anul 2022. Peste 18.700 au fost pentru acordarea de prim ajutor medical, potrivit bilanțului prezentat marți de Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Numărul intervențiilor salvatorilor clujeni a crescut în anul 2022. Astfel, ISU Cluj au desfășurat cu peste 2.200 de misiuni mai mult decât în 2021.

ISU Cluj, peste 25.600 de misiuni în 2022. Cele mai multe au fost pentru prim ajutor medical. Martie, luna „de foc”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj a prezentat bilanțul pentru anul 2022.
„Personalul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe