Connect with us

ACTUALITATE

Elevii de la Liceul ”Nicolae Bălcescu” trec în online din cauza cazurilor de COVID

Publicat

balcescu 1.jpg

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Cluj a aprobat marți suspendarea activitatii didactice cu prezenta fizica in Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din municipiul Cluj-Napoca din cauza creșterii cazurilor de COVID în rândul elevilor și cadrelor didactice.

”Se aprobă suspendarea activitatii didactice cu prezenta fizica,pe o perioadă de 10 zile, incepand cu data de 26.01.2022. Pe perioada suspendarii, procesul de invatamant se va desfăsura in sistem online”, arată CJSU.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

 

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

ADMITERE LICEU 2022 în ALBA: GHID înscrieri, LOCURILE pe specializări la licee, ultimele MEDII de intrare

Publicat

educatie pixabay carti scoala.jpg

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Alba a publicat Ghidul candidatului la admitere liceu 2022, cu numărul de locuri pe licee și specializări și ultimele medii de intrare de anul trecut.

Înscrierile (completarea opțiunilor în fișele de înscriere) pentru admitere liceu 2022 încep în 4 iulie. Cei care vor să dea admitere la liceele de artă, cu profil sportiv, pedagogic sau teologic, susțin în această perioadă probele de aptitudini/limbă modernă.

Vezi ADMITERE LICEU 2022: probele de aptitudini și limbă modernă. Calendar și detalii pentru elevi

Repartizarea computerizată va fi în 14 iulie. Până atunci, elevii de clasa a VIII-a vor susține…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Concurs național de traduceri pentru elevi și studenți la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia. Câștigătorii, anunțati vineri

Publicat

uab universitatea din alba iulia.jpg

Vineri se va finaliza la Alba Iulia concursul național de traduceri literare și de specialitate, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.  Astfel, la ora 10, va debuta festivitatea de deschidere, iar la ora 11.45, va avea loc festivitatea de premiere în cadrul evenimentului, aflat la cea de-a XI-a ediție.

Festivitățile vor avea loc online, pe platforma Microsoft Teams, unde au fost invitați să participe toți elevii și studenții care au trimis lucrări în cadrul concursului, împreună cu profesorii lor îndrumători.

Concursul are două secţiuni distincte, traduceri de texte literare și traduceri de texte specializate, din limba română…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Pirotehniștii ISU Alba au distrus 18 muniții neexplodate, descoperite în județ. Între acestea, o bombă de aviație de 66 kg

Publicat

detonare munitie neexplodata 1000x600.jpg

Echipa pirotehnică din cadrul ISU Alba a dus la bun sfârșit misiunea de distrugere a munițiilor neexplodate desfășurată joi, 19 mai, în localitatea Vinerea, orașul Cugir.

Aceștia au distrus 18 elemente de muniţie rămasă neexplodată care a fost descoperită pe teritoriul judeţului Alba, după cum urmează:

  • 1 bombă de aviație de 66,25 kg;
  • 8 bombe de aruncător;
  • 4 proiectile explozive;
  • 1 grenadă de mână defensivă;
  • 4 focoase pentru bomba de aruncător de diferite calibre.

De asemenea, pirotehniştii I.S.U. Alba reamintesc populaţiei principalele măsuri care se aplică la descoperirea unor muniţii rămase neexplodate:

  • Se interzice atingerea muniţiilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Evaluări standardizate 2022: detalii despre testările care încep în 30 mai. Ce trebuie să știe elevii și profesorii

Publicat

laptop caiet examen interviu loc munca birou pixabay 1000x600.jpg

Elevi din clasele I-VI și IX-XII din 329 de școli și licee, șapte din acestea din Alba, vor susține din 30 mai testări de evaluare standardizate digitale. Autoritățile din Educație au dat noi detalii despre desfășurarea acestora.

Testările se vor desfășura în perioada 30 mai – 10 iunie, pentru elevi ai claselor I-VII și în perioada 30 mai – 8 iunie, pentru clasele IX-XI.

Vezi Șapte unități școlare din Alba incluse în programul de pilotare a evaluării standardizate. DOCUMENT: LISTA școlilor din România

Evaluarea standardizată este organizată pentru a stabili nivelul competențe ale elevilor la finalul anului școlar și este, deocamdată,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate