Connect with us

EVENIMENT

Elevii și preșcolarii din comuna Sântimbru primesc o masă pe zi, prin Programul Național „Masă sănătoasă”

Publicat

elevii și preșcolarii din comuna sântimbru primesc o masă pe

Elevii și preșcolarii din comuna Sântimbru primesc în anul școlar 2024-2025 o masă pe zi adecvată vârstei lor, prin Programul Național „Masă sănătoasă”.

Potrivit primarului Ioan Iancu Popa, la finalul lunii iunie comuna Sântimbru a fost cuprinsă în Programul Național „Masă sănătoasă”.

173 de elevi și preșcolari din comună vor beneficia de o masă pe zi începând cu acest an școlar, astfel:

  • 125 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Auchan România la aniversarea de 18 ani: peste 440 de magazine, prețuri mici și acțiuni pentru un comerț sustenabil (P)

Publicat

auchan romania conferinta de presa 18 ani 7.jpg

La 18 ani de la deschiderea primului magazin– Auchan Titan, retailerul a dezvoltat o rețea multi-format având în prezent peste 440 de magazine la nivel național sub mărcile Auchan, ATAC, MyAuchan și Simply care servesc zilnic, în medie, peste 350.000 de clienți. Primul retailer care a lansat în România conceptul de discount generalizat, Auchan își menține neclintita promisiune de a oferi românilor prețuri mici zi de zi, cu un accent puternic pe produse și producători…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat europarlamentarul Mircea Hava: O piață unică pentru industria de apărare 

Publicat

comunicat europarlamentarul mircea hava: o piață unică pentru industria de

Piața unică europeană este o poveste de succes. Sigur, cu destule minusuri, dacă ne gândim la energie, de exemplu. Dar e o realitate care a promovat și stimulat economiile statelor membre, a creat oportunități și a oferit servicii mai bune pentru cetățeni. 

Cu toate acestea, așteptările ca în Europa să se nască o piața a apărării sunt, în continuare, fragmentate. Lucrurile se cam întâmplă în ograda fiecăruia,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Teatru independent la Alba Iulia: ”Cine eram când voiam să fiu” și ”Casio”. Despre tineri cu tinerii de la Reactor pe scenă

Publicat

teatru independent la alba iulia: ”cine eram când voiam să

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia va găzdui la finalul lunii octombrie două spectacole de teatru. Este vorba despre două spectacole susținute de actori din zona teatrului independent. Mai exact, de trupa Reactor din Cluj Napoca. 

Sunt două producții care abordează cele mai dure momente din viața unor adolescenți: căutarea identității, locul în societate și trecerea de la un stadiu la altul.

CITEȘTE…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De la 1 ianuarie 2025 se MAJOREAZĂ salariul minim pe economie la 4.100 lei brut

Publicat

salarii scaled e1728482444698.jpg

De la 1 ianuarie 2025, salariul minim brut pe economie se va majora. Acesta ar putea ajunge la 4.100 de lei, adică un venit net de 2.450 de lei, față de 2.363 de lei cât este în prezent.

Senatul va adopta proiectul de lege privind stabilirea unui salariu minim adecvat, în conformitate cu standardele europene.

De la 1 ianuarie 2025 se MAJOREAZĂ salariul minim pe economie la 4.100 lei brut

Printre modificările aduse se numără și stabilirea anuală a salariului minim,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe