Connect with us

EVENIMENT

Elevii vor avea acces gratuit la toate meciurile organizate de CSM Volei Alba Blaj. Cum se pot ridica biletele gratuite

Publicat

elevii vor avea acces gratuit la toate meciurile organizate de

CSM Volei Alba Blaj anunță că, începând de sâmbătă, 25 noiembrie, odată cu meciul Volei Alba Blaj – CSM Constanța, care se va disputa de la ora 18:00, biletele gratuite pentru elevi nu vor mai fi acordate prin intermediul școlilor, ele putând fi ridicate de la casa de bilete Alba Blaj Arena, pe baza carnetului de elev, în ziua meciurilor.

Această măsură va fi valabilă atât la meciurile din competițiile interne, cât și la cele din cupele europene.

Toți elevii, din Blaj…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Clubul de engleză la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba reîncepe luni. Cine se poate înscrie

Publicat

clubul de engleză la biblioteca județeană „lucian blaga” alba reîncepe

Clubul de engleză la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: proiectul 3.10 English 4 Kids reîncepe de luni, 26 februarie 2024, de la ora 10. Este destinat elevilor din clasele mici: de la clasa 0 la clasa a IV-a.

Proiectul se desfășoară sub forma unui club de limbă și civilizație engleză pentru copii și implică învățarea limbii engleze prin joc, joacă în limba engleză, lectură din cărți în limba engleză, ateliere creative în limba engleză și elemente artistice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. AMENZI de 60.000 de lei aplicate de inspectorii OPC unui fast-food din Iulius Mall Cluj. Ce NEREGULI au constatat

Publicat

opc 1 e1708436226299.jpg

Un fast-food din Iulius Mall Cluj a fost amendat de inspectorii OPC cu 60.000 de lei pentru nerespectarea condițiilor de păstrare și comercializare a produselor alimentare. Fast-food-ul a fost închis până la remedierea problemelor descoperite.

„Pe data de 20.02.2024, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Cluj, a derulat o acțiune de control  la  un operator economic care își desfășoară…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 383 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 383 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 20 februarie. Sunt vacante 383 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Măsuri în Alba pentru siguranța traficului și evitarea incidentelor pe drumurile din zona montană. Precizările prefectului

Publicat

video: măsuri în alba pentru siguranța traficului și evitarea incidentelor

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a amintit măsuri avute în vedere, pentru evitarea blocajelor sau problemelor de trafic din cauze naturale pe principalele segmente de drumuri din zonele montane.

Contextul este dat de blocarea circulației din 16 februarie, pe DN67C Transalpina, când s-au prăbușit bolovani pe carosabil, iar turiștii nu s-au mai putut întoarce din zona de munte.

Prefectul a precizat că, în astfel de cazuri, se intervine cu echipe, în funcție de responsabilitate….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe