Connect with us

EVENIMENT

Eliminarea vizelor pentru SUA: România este foarte aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice. Rata de respingere, sub 3%

Publicat

eliminarea vizelor pentru sua: românia este foarte aproape de îndeplinirea

Eliminarea vizelor pentru SUA: România este „foarte aproape de îndeplinirea tuturor criteriilor tehnice pentru eliminarea vizelor”, a anunțat ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru.

Este vorba despre vizele turistice și pentru afaceri. Pentru a fi eliminate, rata de respingere trebuie să fie de sub 3%, potrivit legislației americane.

„Suntem la câteva săptămâni distanță de a bifa și ultima cerință tehnică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cine sună la 112 fără să aibă o urgență? STS: peste un milion și jumătate de apeluri făcute fără motiv în primele 9 luni din 2024

Publicat

cine sună la 112 fără să aibă o urgență? sts:

Cine sună la 112 fără să aibă o urgență? În doar nouă luni ale anului 2024, peste un milion și jumătate de apeluri la 112 au fost făcute fără un motiv întemeiat. Fie operatorii au fost înjurați, fie apelanții sunau din greșeală, sau nimeni nu vorbea la telefon cu operatorii. 

Județele ”campioane” la apelat fără un motiv întemeiat numărul 112 sunt: Iasi – 15103 apeluri, Mureș- 7109 apeluri, Botoșani –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cinci morți în urma inundațiilor dezastruoase din sudul Moldovei. Viiturile au afectat 5.000 de locuințe

Publicat

inundatii morlaca.jpg

Județele Galați și Vaslui sunt sub avertizare cod roșu de ploi abundente, inundații și viituri. În localitatea Cudalbi, situația este deosebit de gravă, apa atingând o înălțime de aproximativ 1,5 metri.

Pompierii au salvat 95 de persoane și au evacuat alte 160 de persoane, transmite Ministerul Afacerilor Interne. Cătălin Predoiu a precizat că inundațiile au afectat 5.000 de locuințe.

Cinci morți în urma inundațiilor dezastruoase din sudul Moldovei….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Accident grav la Tureni, în Cluj. Autoutilitară care transporta cai, RĂSTURNATĂ. Un bărbat a decedat

Publicat

accident 5 e1726314505678.jpg

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, pe raza loc. Tureni din jud. Cluj. O autoutilitară care transporta doi cai s-a răsturnat. Un bărbat de 55 de ani a decedat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Tureni. În accident a fost implicată o autoutilitară, care transporta doi cai. Aceasta s-a răsturnat în afara părții carosabile.

FOTO. Accident grav la Tureni,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dermatita atopică în România: Numărul pacienților crește din cauza poluării și a alimentației. Medic: Prevalența e de 10%

Publicat

dermatita atopică în românia: numărul pacienților crește din cauza poluării

Dermatita atopică în România: Numărul pacienţilor cu dermatită atopică este în creştere, din cauza poluării excesive şi a alimentaţiei tot mai conservate.

Prevalenţa acestei maladii în România este de aproape 10%, potrivit unui studiu al Societăţii Române de Dermatologie, a atras atenţia preşedintele acestui for profesional, prof. univ. dr. Călin Giurcăneanu.

El a declarat că un factor genetic există la cei mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe