Connect with us

EVENIMENT

Emil Boc cere din nou Ministerului Sportului să cedeze Sala Sporturilor „Horia Demian”: Se prăbușește sub ochii noștri

Publicat

platou sala sporturilor.jpg

Primarul Emil Boc a solicitat din nou Ministerului Sportului să cedeze administrarea Sălii Sporturilor „Horia Demian” în favoarea Primăriei, arătând că acolo este nevoie de o serie de investiții pe care administrația locală are posibilitatea să le facă.

Primăria va achiziționa un complex sportiv din cartierul Mănăștur, a anunțat primarul Clujului, Emil Boc, în ședința consiliului local de marți, 30 iulie. Achiziția acestuia ar putea oferi Clujului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șapte absolvenți ai Colegiului Militar din Alba Iulia, șefi de promoții la academiile militare pe care le-au urmat. Cine sunt

Publicat

Șapte absolvenți ai colegiului militar din alba iulia, șefi de

Șapte dintre absolvenții Promoțiilor 2021 și 2020 ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au obținut rezultate deosebite la absolvirea instituțiilor de învățământ superior militar. Aceștia au fost declarați șefi de promoție la specializările pe care le-au urmat. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Fonduri de la CJ Cluj pentru mai multe comune afectate de fenomenele meteorologice. Drumuri și scoli care necesită reparații

Publicat

cj.jpg

Consiliul Județean Cluj sprijină financiar comunele din județ care au fost afectate de fenomene meteorologice extreme vara aceasta. Mai multe drumuri și școli au nevoie de reparații.

Reunit în ședință ordinară marți, 30 iulie, Consiliul Județean Cluj a aprobat alocarea unor sume din fondul de rezervă al bugetului local pentru sprijinirea a patru comune care se confruntă cu situații de necesitate urgentă.

„Prin intermediul acestor fonduri destinate comunelor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Informații importante pentru cei care merg la UNTOLD: Când se face check-in-ul, cum se transferă banii pe brățara de festival

Publicat

informații importante pentru cei care merg la untold: când se

Informații importante pentru cei care merg la UNTOLD. UNTOLD, festivalul care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai mari festivaluri din lume, se pregătește să scrie povestea celui de-al 9-lea capitol în perioada 8-11 august.

Citește mai departe

EVENIMENT

Dorin Lojigan, despre perchezițiile DNA: Situația, generată de tentativa vădită de denigrare a AUR Câmpia Turzii

Publicat

lojigan e1656053498275.jpg

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a recunoscut, marți, că procurorii Direcției Naționale Anticorupție au efectuat,  o serie de cercetări la Primăria Câmpia Turzii și au vrut să verifice dacă s-au comis posibile fapte de corupție în instituție.
”Am cooperat cu aceștia și le-am pus la dispoziție toate documentele solicitate.
La finalul cercetării, nu au fost identificate și ridicate bunuri sau înscrisuri care să fie relevante în această cauză….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe