Connect with us

ACTUALITATE

Entertainment Arena Expo, expoziţie internaţională adresată industriei de cazinouri şi pariuri, la Romexpo

Publicat

Producători şi distribuitori de jocuri de noroc, rulete, jackpot-uri şi tot ceea ce ţine de capitolul divertisment se vor reuni, timp de trei zile, în perioada 3-5 septembrie, la Complexul Expoziţional Romexpo, la Entertainment Arena Expo (EAE).

EAE aduce în calitate de expozanţi companiile cheie din industria jocurilor de noroc, precum şi vizitatori din România şi din întreaga lume, 20,3% dintre vizitatorii ediţiei precedente reprezentând vizitatorii externi.

Entertainment Arena Expo se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 10.000 mp şi este liderul expoziţiilor adresate industriei de divertisment din Europa de Est, atât ca suprafaţă, cât şi ca număr de expozanţi.

Organizată de Expo 24 Romania, EAE este structurată pe două secţiuni, în funcţie de tematica acestora: Romanian Gaming Expo, ce cuprinde distribuitori şi producători de jocuri de noroc, roulette, jackpot-uri, slotmachine, componente şi accesorii, jocuri de casino live, bets şi Romanian Amusament Expo, având ca tematică jocurile de amuzament, jocuri de biliard, flipers, jocurile video, console, simulatoare video, darts.

„Entertainment Arena Expo este concepută ca o expoziţie ce se adresează specialiştilor din domeniul divertismentului, nefiind însă uitat publicul larg, pentru acesta fiind organizate o serie de concursuri cu premii, pe secţiunea Fantasy. Prima zi a expoziţiei va fi dedicată în exclusivitate sectorului business, intrarea fiind închisă pentru publicul larg, accesul făcându-se doar pe baza invitaţiilor”, precizează organizatorii.

Programul de vizitare va fi marţi-miercuri între orele 10:00-18:00 şi joi între 10:00-16:00. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

USR Cluj inițiază demersurile pentru construirea unei noi maternități în oraș. Vlad Voiculescu: Avem bani alocați din PNRR

Publicat

usr.jpg

Consilierii USR au inițiat procedurile necesare pentru construirea unei nou maternități în Cluj. Adriana Cristian și Dr. Mihai Iepure, sprijiniți de fostul ministru al Sănătății,  Vlad Voiculescu, au depus proiectele de hotărâri de Consiliu Județean și de Consiliu Local necesare acestui demers, potrivit unui comunicat al USR Cluj.

Rapoartele anuale de statistică indică un trend crescător al nașterilor în Cluj, ceea ce va crește presiunea asupra sistemului medical. Aceste schimbări implică o nevoie acută pentru construirea unei maternități noi, la standardele medicale și europene actuale, care să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Pompierii intervin pe strada Câmpului din Cluj-Napoca. E fum pe casa scării unui bloc

Publicat

pompieri 4 e1664689899408.jpg

Pompierii au fost solicitați să intervină la un bloc de pe strada Câmpului din Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informații, este fum pe casa scării unui bloc de pe stradă.

Revenim cu amănunte.

Foto: Arhivă

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Testarea GRATUITĂ Babeș-Papanicolaou și HPV de la Cluj Arena s-a PRELUNGIT până în 13 aprilie

Publicat

testare cancer 4 e1679314294457.jpg

„Un test de 5 minute pentru 5 ani de liniște” este sloganul sub care se desfășoară testarea gratuită Babeș-Papanicolaou și HPV de la Cluj Arena. Deoarece femeile din Cluj s-au arătat foarte interesate de această acțiune, s-a decis prelungirea ei până în data de 13 Aprilie.

testari

Astfel, sunt așteptate toate femeile cu vârsta între 24 și 64 de ani și domiciliul în oricare din județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare, să efectueze un test gratuit Babeș Papanicolaou sau HPV până în data de 13 Aprilie, în intervalul orar 8.30-20.00, la Unitatea Mobilă de Testare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Turnul Pompierilor, noul punct de BELVEDERE al Clujului, deschis pentru public. Emil Boc, maestru de ceremonii

Publicat

turnul pompierilor facebook boc 6.jpg

După mai mulți ani de șantier, timp în care s-au schimbat și constructorii, Turnul Pompierilor din Cluj-Napoca a fost finalizat, iar luni a fost deschis pentru public. Cel mai nou loc din oraș, numai bun pentru selfieuri și poze cu Clujul văzut de la înălțime, a costat, în final, peste 11,1 milioane de lei.

Turnul Pompierilor va fi fără îndoială un nou punct de atracție pentru clujeni și turiști. Piramida de sticlă din vârf permite vizualizarea unei panorame de 360° asupra orașului. Turnul va fi și un spațiu dedicat evenimentelor culturale.

turnul pompierilor 1


Turnul Pompierilor, cel mai nou punct de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe