Connect with us

EVENIMENT

Eugen Neagoe este stabil, acum e în curs de investigaţii

Publicat

Alexandru Caloian, medic specialist în medicină de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, duminică seara, că antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, care şi-a pierdut cunoştinţa în timpul partidei cu Universitatea Craiova de pe Arena Naţională, este stabil şi se află în curs de investigaţii.

„Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi în acest moment este în curs de investigaţii. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul, evoluţia şi tratamentul să fie făcute publice de către familie atunci când aceştia vor dori. În acest moment este stabil, atât pot să vă spun. Colegii de la cardiologie vor decide cât este necesar să rămână în spital”, a spus medicul.

Întrebat dacă intervenţia medicilor de pe ambulanţă în primele minute au fost importante, Caloian a răspuns: „Orice intervenţie este importantă în primele minute în ceea ce priveşte acordarea primului ajutor unei persoane aflate în suferinţă”.

„Nu pot spune eu dacă va mai putea antrena sau nu. Acest aspect nu pot să îl transmit eu. Va fi în funcţie de diagnosticul şi tratamentul ulterior. Stresul poate fi un factor favorizant în derularea anumitor patologii, dar nu numai stresul. Şi nu pot spune că doar stresul a dus la starea dânsului”, a adăugat Alexandru Caloian.

Deşi medicul nu a confirmat diagnosticul, managerul sportiv al clubului de fotbal Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, duminică noaptea, după ce l-a vizitat pe Eugen Neagoe la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, că antrenorul a suferit un infarct în momentul în care şi-a pierdut cunoştinţa în timpul partidei de pe Arena Naţională.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, duminică seara, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a doua a Ligii I, o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.

Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

Echipa de fotbal Dinamo a fost învinsă, duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, de formaţia Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii I.
AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ciolacu: Plafonarea poliţei RCA trebuie ridicată „în momentul în care piaţa este aşezată”

Publicat

masina.jpg

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că plafonarea poliţei RCA trebuie ridicată „în momentul în care piaţa este aşezată”, menţionând că lucrurile încă se discută şi preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) va avea întâlniri cu toţi asiguratorii pentru a lua măsurile cele mai bune, arată Agerpres.

Întrebat în legătură cu faptul că, deşi plafonarea RCA este în vigoare, preţurile sunt mult mai mari faţă de anul trecut, Ciolacu a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Imnului Național, sărbătorită la Alba Iulia în 29 iulie. Ceremonie în Piaţa Tricolorului. Programul evenimentului

Publicat

ziua imnului național, sărbătorită la alba iulia în 29 iulie.

Ziua Imnului Național va fi sărbătorită la Alba Iulia, luni, 29 iulie. Autoritățile au pregătit ceremonie în Piața Tricolorului din municipiu.

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj – CSU Craiova, 0-2. Koljic, ”nașul” clujenilor, Mitriță, decisiv, ”BURSUCUL”, furios

Publicat

1722204520 cfr cluj 1.jpg

CFR Cluj a întâlnit-o, duminică seara în Gruia, pe CSU Craiova, într-un meci din etapa a 3-a a Superligii de fotbal. Ambele echipe aveau câte 4 puncte înaintea meciului. După un meci dominat de olteni, în care Petrescu a introdus echipa a doua, ca de altfel și Gâlcă dar clujenii au jucat o repriză în 10 oameni, Craiova câștigă cu 2-0, goluri marcate de Koljic (min.51) și Mitriță (min.90+5).

Echipe de start

CFR Cluj (4-3-3): Sava – Pedro Rocha, Ajeti,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Incendiu la un autoturism în satul Cistei. Intervin pompierii din Blaj cu o autospecială

Publicat

incendiu la un autoturism în satul cistei. intervin pompierii din

Un incendiu a fost semnalat duminică noaptea la Cistei (comuna Mihalț).

Pompierii intervin cu o autospecială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe