Connect with us

EVENIMENT

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024 în Alba: Au fost stabilite toate detaliile legate de organizarea examenelor

Publicat

evaluare națională și bacalaureat 2024 în alba: au fost stabilite

Evaluare Națională și Bacalaureat 2024 în Alba: Prefectul Nicolae Albu a solicitat prezentarea stadiul pregătirii examenelor naționale – Evaluare Națională și Bacalaureat 2024, în Alba.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CRONICĂ DE FILM TIFF. Doru Pop: Da’ cu calu’ ce-ați avut?!

Publicat

warboy.jpg

Printre premianții români de anului acesta de la TIFF s-au numărat doi debutanți în lung metraj, Horea Cutută și George ve Gänæaard, care a lucrat în echipele de la Ilegitim (2015) sau Fixeur (2016), filmul lor numindu-se Clasat, o poveste despre inteligența artificială realizată ca un pseudo-documentar.

O „mențiune specială” a juriului pentru Weekend în familie, regizat de Mihnea Toma, un film documentar despre identitate sexuală, iar Moromeții 3 a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi provocări pentru antreprenori: Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a contabililor

Publicat

noi provocări pentru antreprenori: decontul ro e tva precompletat de anaf

Noi provocări pentru antreprenori de la 1 august 2024 – Decontul RO e-TVA precompletat de ANAF complică activitatea companiilor și a profesionistilor contabili.

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesaje, Felicitări, Urări și SMS-uri de Rusalii pentru cei dragi. Ce nume se sărbătoresc cu acest prilej

Publicat

mesaje, felicitări, urări și sms uri de rusalii pentru cei dragi.

În această zi sunt sărbătorite cele ce poartă numele de Ruxandra sau Roxana. Aşadar, dacă aveţi cunoştinţe ce poartă aceste nume şi doriţi să le transmiteţi un mesaj de ziua onomastică, vă venim în întâmpinare cu câteva mesaje pentru sărbătoriţi.

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. Procesiune de Rusalii prin centrul Clujului. Peste 100 de preoți și mii de credincioși ortodocși sunt prezenți

Publicat

procesiunea de rusalii 2.jpeg

Mii de credincioși având în frunte peste 100 de preoți din toate parohiile din Cluj-Napoca și din cele învecinate participă, duminică de la ora 18.30, la tradiționala procesiune de Rusalii pe străzile din centrul orașului.

Începând cu ora 17, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca, mitropolitul Andrei a săvârşit slujba Vecerniei plecării genunchilor.

De la ora 18, procesiunea a pornit din faţa Catedralei pe următorul traseu:…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe