Connect with us

EVENIMENT

Evenimente de weekend în Alba: Festivalul Cetăților Dacice, Fiii satului Oarda, festival digital în Cetatea Alba Carolina. Program

Publicat

evenimente de weekend în alba: festivalul cetăților dacice, fiii satului

Evenimente de weekend în Alba. Minivacanța de Rusalii aduce mai multe ocazii de distracție, dar și de experiențe memorabile, în locații din județ.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Ciolacu cere soluții în scandalul Drugtest: Permisul înapoi în 72 de ore sau dosar penal pentru șoferii pozitivi la test

Publicat

testele antidrog sunt influențate de medicamente, admite poliția: Șoferii să

Ciolacu cere soluții în scandalul Drugtest: Şoferii care ies pozitiv la testul rapid pentru droguri, îşi vor primi permisul de conducere înapoi dacă rezultatele analizelor de laborator nu vin în 72 de ore, susţine secretarul de stat în Ministerul de Interne, Bogdan Despescu.

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai mulți elevi clujeni cu medii peste 5 la Evaluarea Națională, în urma contestațiilor. Când încep înscrierile la liceu?

Publicat

elevi.jpg

Numărul elevilor din județul Cluj cu medii peste 5 la Evaluarea Națională a crescut ușor în urma contestațiilor, anunță Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Cluj. Înscrierile la liceu încep în următoarele zile.

Marți, 9 iulie 2024, elevii claselor a VIII-a din județul Cluj au aflat rezultatele finale ale examenului de Evaluare Națională, sesiunea iunie 2024, după soluționarea contestațiilor.

Peste 1.100 de contestații, depuse la Cluj

La nivelul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șeful ANPM, apel către autoritățile locale: „Este nevoie urgentă de măsuri anticaniculă, pentru a proteja sănătatea oamenilor”

Publicat

Șeful anpm, apel către autoritățile locale: „este nevoie urgentă de

Șeful ANPM, apel către autoritățile locale: „Este nevoie urgentă de măsuri anticaniculă, pentru a proteja sănătatea oamenilor”. Având în vedere faptul că urmează zile de foc în toată România, este nevoie de un efort comun al autorităților locale și al celor care administrează apele, în această perioadă, pentru a face aerul mai ușor respirabil și pentru conservarea cât mai bună a mediului natural, a transmis marți președintele Agenției Naționale pentru Protecția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din comuna Bistra, reținut de Poliție, după ce și-a bătut mama. Avea ordin de protecție

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din comuna Bistra a fost reținut de Poliție după ce și-ar fi agresat mama. Acesta a încălcat și un ordin de protecție ce-i interzicea să se apropie de locuința părinților.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe