Connect with us

ACTUALITATE

EXCLUSIV. Doar AVERTISMENT după caravana AUR la Cluj, pentru nepurtarea măștii de protecție de către George SIMION

Publicat

aur 1 e1643119248897.jpg

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Cluj a aplicat doar un avertisment organizatorilor caravanei AUR de la Cluj în cadrul căreia s-au strâns semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Reprezentanții Jandarmeriei au declarat pentru Cluj24 că sancțiunea a fost dată pentru neluarea măsurilor de protecție sanitară ca urmare a restricțiilor aplicate în perioada de pandemie, și anume nepurtarea măștii de protecție de către unii dintre participanți.

Citește și Caravana AUR și George Simion la Cluj-Napoca

Co-președintele AUR George Simion nu a purtat deloc mască de protecție, nici la întâlnirea cu membrii și simpatizanții AUR din Piața Avram Iancu, cu care a făcut o poză de grup, nici pe stradă, nici în fața statuii lui Mihai Viteazu.

Acesta a avut și o întâlnire cu primarul Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Ce deficiențe a găsit Primăria Cluj-Napoca la recepționarea Bulevardului 21 Decembrie

Publicat

21 decembrie drona.jpg

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a enumerat, joi, o serie de nereguli descoperite la recepționarea bulevardului 21 Decembrie, realizat de firma Diferit.

Potrivit viceprimarului, nu au fost identificate probleme majore, mare parte din lucrare fiind de calitate.

Însă mai sunt plăci cu crăpături și plăci care nu sunt la același nivel pe culoarul pietonal.

Unii arbori trebuie să fie înlocuiți, iar unele grătare pentru arbori nu sunt corespunzătoare.

Deficiențele la bulevardul 21 Decembie se acoperă din garanție

Dan Tarcea a explicat la NapocaLive că există rezervate sume de bani drept garanție, care acoperă 2 ani.

Citește și:

VIDEO. Primăria Cluj-Napoca începe recepția Bulevardului 21 Decembrie. Au recepționat și șoferii. Ce au găsit?

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Atac cu focuri de armă a o școală din Germania. O persoană a fost rănită

Publicat

Focuri de armă au fost trase, joi, la o școală germană din orașul Bremerhaven, din nordul țării, iar o persoană a fost rănită, a anunțat poliția.

O persoană înarmată a fost reținută și dusă în custodia poliției după împușcături.

Persoana rănită a fost transportată la spital, a precizat poliția.

„Elevii sunt în sălile de clasă cu profesorii lor. Poliția are situația de la fața locului sub control”, a adăugat poliția într-un comunicat. „Măsurile continuă”.

Ziarul german Bild a precizat că persoana rănită este o femeie.

De asemenea, Bild a raportat că un al doilea suspect, care ar fi fost înarmat cu o arbaletă, pare să fi fugit. Poliția a declarat că cercetează dacă mai multe persoane au fost implicate.

Împușcăturile au avut loc la Lloyd Gymnasium, a relatat Bild.

Ziarul online Nord24 a declarat că o elevă care a auzit focuri de armă a sunat la poliție. Elevii s-au baricadat în clasele lor.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

ACTUALITATE

Primăria Aiud anunță concesionarea prin licitație publică a șase loturi de teren din municipiu. Data limită a depunerii ofertelor

Publicat

primariaaiud.jpg

Primăria Aiud anunță concesionarea prin licitație publică a 6 loturi de teren situate administrativ în Municipiul Aiud, str. Ștefan cel Mare, nr. FN, înscrise în CF nr. 96133, CF nr. 96134, CF nr. 96135, CF nr. 96136, CF nr. 96137 și CF nr. 96138 pentru construirea de locuințe.

1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoana de contact:

Municipiul Aiud, C.I.F. 4613636, str. Cuza Vodă nr. 1, Aiud, județul Alba, telefon 0258/861310, fax 0258/861280, e-mail: office@aiud.ro, persoană de contact Ovidiu Ranca – Direcția Arhitect-șef,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Zelenski prelungeşte cu trei luni legea marţială şi perioada de mobilizare generală în Ucraina

Publicat

zelenski

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a semnat joi un decret privind prelungirea cu trei luni a legii marţiale. De asemenea, a fost prelungită şi perioada de mobilizare în ţară, în faţa posibilităţii ca războiul cu Rusia să se prelungească, relatează agenţiile de presă EFE şi Interfax-Ukraina.

„Cât timp va dura aceasta (eliberarea teritoriilor ocupate)?

Doar situaţia reală de pe câmpul de luptă poate da un răspuns la această întrebare. Încercăm să fie cât mai curând posibil. Asta e sigur. Suntem obligaţi să alungăm ocupanţii şi să garantăm o securitate reală pentru Ucraina”, a declarat Zelenski în cursul nopţii, în mesajul său video zilnic adresat cetăţenilor ucraineni, reprodus joi de media locale.

e aceea, „am semnat decretele privind prelungirea regimului juridic vizând legea marţială şi termenul de mobilizare generală. Sper ca Rada Supremă (parlamentul unicameral) a Ucrainei să sprijine această decizie în viitorul apropiat. Armata noastră şi toţi cei care apără statul trebuie să aibă toate instrumentele legale pentru a acţiona cu perseverenţă”, a precizat el.

Zelenski a declarat că Rusia, care a declanşat invazia în Ucraina în 24 februarie, încă mai caută o „armă minune” cu care să-şi atingă obiectivele, ceea ce arată, a spus el, „eşecul total al acestei operaţiuni şi teama ( Moscovei) de a-şi recunoaşte greşelile”.

Zelenski prelungeşte cu trei luni legea marţială şi perioada de mobilizare generală în Ucraina. ”Rusia încă mai caută o armă minune cu care să-şi atingă obiectivele

„Toată lumea a văzut în ce mod Rusia luptă în acest război. Cu recruţi fără experienţă pe care îi aruncă în luptă drept carne de tun. Cu hoţi, care văd pentru prima dată aparate electrocasnice într-o ţară străină (…) Cu bombe cu fosfor interzise, utilizate pentru a incendia şcoli şi imobile simple de locuit”, a afirmat preşedintele ucrainean.

El a insistat că aceasta demonstrează că ruşilor „le este frică să admită că au fost comise greşeli catastrofale la cele mai înalte niveluri de stat şi militar ale Rusiei”. „În consecinţă, vor veni cu din ce în ce mai multe ‘arme minune’, pe măsură ce Forţele armate ucrainene şi toţi apărătorii noştri eliberează pământul nostru pas cu pas”, a spus Zelenski.

Vicepremierul rus Iuri Borisov a anunţat miercuri că Rusia este aproape de a introduce în dotarea armatei sale un laser de mare putere pentru a doborî drone şi aparate uşoare de zbor.

Preşedintele ucrainean a declarat că „Herson, Melitopol, Berdiansk, Enerhodar, Mariupol şi toate oraşele şi comunităţile noastre care se află sub ocupaţie – sub o ocupaţie temporară- trebuie să ştie că Ucraina se va întoarce”.

Agerpres

Citește mai departe