Connect with us

EVENIMENT

EXCLUSIV. ISU Cluj cere UNTOLD să implementeze un sistem de numărare a spectatorilor care intră pe Cluj Arena

Publicat

untold.jpg

ISU Cluj a cerut organizatorilor festivalului UNTOLD de la Cluj-Napoca să implementeze un sistem de numărare a spectatorilor care intră pe Cluj Arena, ca măsură de prevenire a situațiilor de urgență și pentru a nu se repeta înghesuiala și problemele de anul trecut.

Reamintim că la concertul trupei Imagine Dragons au fost blocate căile de acces de către spectatori, care stăteau inclusiv pe scările de la intrările în stadion, iar mii de persoane nu au putut intra…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. U BT se întărește cu un baschetbalist american de 2,06 m

Publicat

negru 2 e1721661806647.jpg

Echipa de baschet U-Banca Transilvania a realizat transferul unui nou jucător cu un CV impresionant, după ce a bătut palma cu Kevin Hervey, baschetbalist american care poate evolua pe poziția 4. 

Hervey este originar din Dallas, Texas, măsoară 2.06 metri și a împlinit la începutul acestei luni vârsta de 28 de ani. Kevin a jucat baschet la colegiu pentru UT Arlington, fiind numit Sun Belt Conference Player of the Year.

Drept dovadă, în ultimul său an ca student,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Doi piloți din Alba Iulia au obținut rezultate notabile la a patra etapă a Campionatului Național de Karting Școlar, Covasna

Publicat

foto: doi piloți din alba iulia au obținut rezultate notabile

Doi piloți din Alba Iulia au obținut rezultate notabile la a patra etapă a Campionatului Național de Karting Școlar. Competiția s-a desfășurat în perioada 20-21 iulie, la Târgu Secuiesc, în Covasna.

Citește mai departe

EVENIMENT

Intervenție a pompierilor cu autoscara, la universitatea din Alba Iulia. Sunt îndepărtate elemente de construcție de pe acoperiș

Publicat

intervenție a pompierilor cu autoscara, la universitatea din alba iulia.

Pompierii din Alba Iulia s-au deplasat, luni după-amiaza, cu autoscara pentru o intervenție la sediul Universității ”1 Decembrie 1918″ din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ultima zi de Electric Castle de la Bonțida. Dosare penale pentru agresiune sexuală

Publicat

ec scaled.jpg

Jandarmii, poliţiştii și pompierii clujeni au aplicat, duminică, în ultima zi a festivalului Electric Castle de la Bonțida un număr de 58 de sancțiuni contravenționale (43 de amenzi în valoare totală de 66.655 lei și 15 avertismente), privind regimul rutier sau scandaluri.

Totodată, au fost deschise două dosare cu 2 autori în urma săvârșirii infracțiunii de agresiune sexual și unul pentru furt.

Un număr de 60 de persoane au fost testate cu aparatul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe