Connect with us

EVENIMENT

Explicația celui mai bizar gest făcut de fotbaliști pe teren. De ce nu înghit niciodată apa în timpul meciurilor

Publicat

explicația celui mai bizar gest făcut de fotbaliști pe teren.

Cu siguranță, dacă ai urmărit vreun meci până acum, trebuie să fi observat de multe ori că jucătorii scuipă apa pe teren în timpul jocului. De ce fac ei asta? Se pare că există un factor științific în spatele acestui lucru, sugerează studiile și experții. Iată explicația pentru faptul că fotbaliștii nu înghit niciodată apa.

Explicația pentru care fotbaliștii nu înghit niciodată apa în timpul meciurilor

Imaginea cu un fotbalist care vine la marginea terenului pentru a se hidrata, dar în loc să bea apa o scuipă, este cunoscută printre microbiști. De ce fac asta? Vezi explicația în rândurile de mai jos, direct de la specialiști.

Deși nu se știe exact de ce anume un anumit jucător ar putea avea nevoie să înghită și să scuipe, este posibil ca unii jucători să practice ceea ce se numește…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale Apusenilor. Cadouri de la copiii din Aiud, duse de ASCORi

Publicat

acțiune umanitară pentru persoanele din zonele greu accesibile ale apusenilor.

Membrii Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Alba Iulia au desfășurat sâmbătă o acțiune umanitară pentru persoanele care locuiesc în zonele greu accesibile din Munții Apuseni.

Astfel, tinerii organizației studențești, însoțiți de părintele Andrei Bâldea, protopop al protoieriei Câmpeni, au vizitat peste 60 de familii din comuna Vidra, oferindu-le în dar pachete cu alimente neperisabile (făină, zahăr, ulei, paste, griș, orez și…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ de la înălțime, în Baciu. A fost dusă la SPITAL

Publicat

smurd masina cluj e1634720297384.jpg

O femeie de 30 de ani din Baciu a căzut de la înălțime, duminică. Aceasta a primit îngrijiri la fața locului după care a fost transportată la spital, conștientă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață, pe strada Saturn din localitatea Baciu, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a suferit mai multe traumatisme, cel mai probabil în urma căderii de la înălțime.

Femeie de 30 de ani, CĂZUTĂ…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric: Trei scenarii legate de costurile pentru populație

Publicat

ce s ar întâmpla dacă un oraș din românia ar trece

Ce s-ar întâmpla dacă un oraș din România ar trece la un consum full-electric. Asociația Energie Inteligentă a analizat trei scenarii legate de costuri, pe care le-a adunat într-un studiu. 

Primul studiu privind convertirea energetică a unui oraș din România în full-electric, realizat de Asociația Energia Inteligentă, arată că din trei scenarii analizate (full electric, Mix energetic cu și fără termoficare), scenariul full electric ar aduce cele mai mari creșteri de costuri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat duminică Băile Sărate de la Ocna Mureș, înainte de deschiderea pentru public

Publicat

liderul pnl, nicolae ciucă, a vizitat duminică băile sărate de

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat duminică Băile Sărate de la Ocna Mureș, inaugurat anul trecut, a anunțat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

”Baza de tratament și agrement, cea mai modernă investiție publică în domeniul balnear din România, pune în valoare potenţialul terapeutic şi turistic deosebit al zonei, Ocna Mureş devenind un punct de reper în peisajul turistic şi balnear naţional.

Îi mulțumim domnului Nicolae Ciucă pentru ajutorul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe