Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Explozie la un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Slobozia. Mai mulți locatari, evacuați

Publicat

arhiva foto

Ca urmare a unui apel la 112 primit în jurul orei 12:40, pompierii au fost înștiințati despre producerea unei explozii la un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc cu patru etaje din  zona străzii Feroviarului, municipiul Slobozia, județul Ialomița.

UPDATE: Potrivit ISU Ialomița, cauza probabilă de producere a exploziei: scăpări de gaze de la instalația de alimentare cu combustibil gazos a aparatelor de uz casnic, care au condus la acumulări în bucătăria locuinței. La inițierea unei flăcări în perimetrul în care se acumulaseră gaze, s-a produs explozia.

Potrivit ISU Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale pentru stingere, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje ale SAJ Ialomița.

Au fost anunțati și reprezentanții Inspectoratului de stat în construcții și cei ai primăriei. La sosirea forțelor de intervenție în apartamentul unde s-a produs explozia, ușile și geamurile erau deteriorate, iar la toate apartamentele din scara de bloc, ușile de la intrare erau deteriorate.

Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane care locuiau în apartamentele situate în scara de bloc.

Din apartamentul în care s-a produs evenimentul, s-au autoevacuat trei persoane: două adulte și o minoră.

Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ , ulterior o victimă de sex feminin în vâstă de aproximativ 72 de ani, care prezenta arsuri la membrele superioare și la nivelul feței, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Celelalte două victime, au suferit atacuri de panică și după acordarea primului ajutor medical au refuzat transportul la spital.

Echipajele medicale au mai acordat primul ajutor unei persoane, cu un traumatism la membrul superior drept, care se afla pe casa scării în momentul producerii exploziei, ulterior fiind transportată de echipajul SMURD la spital.

Conform sursei citate, cauza producerii exploziei este în curs de stabilire.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Drum național din Apuseni, surpat în urma ploilor. Traficul este restricționat pe un sens de circulație

Publicat

foto: drum național din apuseni, surpat în urma ploilor. traficul

Drum național din Apuseni, surpat în urma ploilor. O porțiune de aproximativ 100 de metri din drumul național DN 74A s-a surpat, în urma ploilor din ultimele zile, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. În zonă circulația se desfășoară pe un singur sens, traficul fiind restricționat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 t. 

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, pe DN 74A Abrud – Boncești, la kilometrul 8+500 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, organizată de APPC Cluj

Publicat

dezbatere e1713888360986.jpg

Asociatia Profesioniștilor din Presă – Cluj (APPC) invită clujenii, joi, 25 aprilie, ora 18.00, la o dezbatere cu tema ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie” găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” (BCU).

Se vor dezbate teme ca alegerile, rolul presei în alegeri, ghiduri de bune practici în mediatizarea alegerilor, dezinformare și fake news.

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Grădinița „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia va fi echipată cu panouri fotovoltaice. A câștigat un proiect pilot

Publicat

grădinița „dumbrava minunată” din alba iulia va fi echipată cu

Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia va fi echipată cu sisteme performante de panouri fotovoltaice. Instituția a câștigat un proiect pilot derulat de Asociația Inspiraction, denumit „Gesturi mici pentru practici mari”. Campania este axată pe promovarea educației despre economie circulară în grădinițe sau școli și a inclus un concurs de reciclare între acestea. 

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința din 29…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Un livrator Bolt Food din Sri Lanka a intrat cu mopedul pe roșu într-o intersecție din centrul Clujului. E la spital

Publicat

bolt 4.jpeg

Polițiștii clujeni anunță că marți seara fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe