Connect with us

EVENIMENT

Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Pot fi văzute 25 de specii de fluturi exotici

Publicat

fluturi e1726811647786.jpg

Grădina Botanică ”Alexandru Borza” Cluj-Napoca organizează, începând de vineri, expoziția de fluturi vii – ”Petale Zburătoare – Lepkék a levegőben” în cadrul căreia vor putea fi văzute 25 de specii de fluturi exotici, preponderent din zona Amazonului și a Asiei tropicale.

”Expoziția are loc în perioada 20 septembrie – 6 octombrie 2024, între orele 10-16, în sera de lângă Institutul Botanic.

Orele de vizitare sunt astfel alese pentru ca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Droguri în Penitenciarul Aiud: Pliculețe cu zeci de grame de substanță cristalină descoperite la doi deținuți

Publicat

sesizarea Îccj privind legea fugarilor, discutată la curtea constituţională a

Droguri în Penitenciarul Aiud. Zeci de grame de substanță suspectă au fost descoperite asupra a doi deținuți în urma unor percheziții. 

Perchezițiile s-au petrecut în weekend-ul ce a trecut în interiorul Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud. Cei doi deținuți vizați de percheziții se află în regim închis, cel mai drastic regim de detenție. 

Prima dată a fost controlat bagajul unuia dintre cei doi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia pregătește modernizarea unei străzi, pentru decongestionarea traficului în zona Lipoveni. Care sunt planurile

Publicat

primăria alba iulia pregătește modernizarea unei străzi, pentru decongestionarea traficului

Primăria Alba Iulia pregătește modernizarea unui drum, pentru decongestionarea traficului în zona străzii Mărășești din cartierul Lipoveni și a trecerii la calea ferată.

Planul este de sistematizeze a circulației rutiere din zona străzilor Mărășesti, Gheorghe Doja, Mihail Kogalniceanu și Costache Negruzzi.

Pentru descongestionarea traficului din zona trecerii la nivel cu calea ferată situată pe strada Mărășești,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alex Bologa, medaliatul cu aur la Jocurile Paralimpice, vorbește la deschiderea anului universitar la UBB, în Aula Magna

Publicat

1727076513 ubbu 4 e1716798593126.jpg

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca începe și anul universitar 2024-2025 ca cea mai mare, cea mai veche, cea mai complexă și cea mai performantă comunitate academică din România în clasamentele internaționale, cu impact european și vizibilă internațional. La ceremonia de deschidere, programată în Aula Magna, va vorbi și medaliatul cu aur la Jocurile Paralimpice de la Paris, judoka Alex Bologa, absolvent al universității.

La admiterea din acest an…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Performanță la 8 ani: Sportiva Anna Duma de la CSU Alba Iulia, câștigătoare pe o categorie de concurs, la Cupa Alba Junior 2024

Publicat

performanță la 8 ani: sportiva anna duma de la csu

Sportiva Anna Duma de la Clubul Sportiv Universitar din Alba Iulia este câștigătoare la categoria 10 ani fete, în cadrul turneului de tenis Cupa Alba Junior, ediția 2024. Competiția a adunat peste 60 de copii practicanți ai sportului alb, la mai multe categorii de vârstă.

În vârstă de doar 8 ani, Anna a reușit o performanță cu atât mai importantă cu cât a participat la o categorie superioară vârstei sale, fiind cea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe