Connect with us

EVENIMENT

Fabrica de Arme Cugir caută membri în CA cu ajutorul unei firme private, abonată la contractele de recrutare în funcții la stat

Publicat

pnl alba: numirea domnului radu coroama pentru funcția de director

Fabrica de Arme din Cugir caută membri pentru Consiliul de Administrație. Este vorba despre trei persoane care vor beneficia de o indemnizație de câteva zecii de mii de lei pe an. 

Dosarele trebuie depuse până în data de 28 octombrie, ora 12, la registratura Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în plic sigilat și închis.

Selecția are loc, potrivit unui document al fabricii, consultat de Alba24, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Ziua Părinților de Îngeri, marcată la Cluj-Napoca. Casa de Cultură a Studenților și UMFIH, iluminate în roz și bleu

Publicat

iluminat scaled.jpg

La 15 octombrie, începând de anul acesta, este marcată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, care comemorează copiii decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Data de 15 octombrie reprezintă „Ziua Părinţilor de Îngeri”, dedicată comemorării copiilor decedați în timpul sarcinii, la naștere sau până la vârsta de 18 ani.

Clădiri din Cluj-Napoca, iluminate în roz și bleu

Pentru a marca această dată, la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noaptea de groază a unei femei din Alba: A ieșit din casă pentru a merge la baie, însă a fost atacată cu un cuțit. Cine a atacat-o

Publicat

noaptea de groază a unei femei din alba: a ieșit

Noaptea de groază a unei femei din Alba este descrisă într-o motivare a Judecătoriei Aiud. Femeia în cauză este victimă într-un dosar de loviri sau alte violențe. Doar norocul a facut ca noaptea femeii să nu se sfârșească tragic. 

Este un caz de violență domestică, unde fostul concubin, gelos, a vrut să se răzbune pe femeie pentru că acesta a întrerupt relația cu el. Drept urmare a pus la cale un plan de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

16 octombrie: Ziua Mondială a Mâncării. „Mâncarea este un drept, nu un privilegiu”

Publicat

16 octombrie: ziua mondială a mâncării. „mâncarea este un drept,

16 octombrie: Ziua Mondială a Mâncării. Această zi a fost concepută pentru a transmite un mesaj extrem de important pentru umanitate: „Mâncarea este un drept, nu un privilegiu”.

În multe țări din lume hrana și asigurarea acesteia nu reprezintă o problemă, însă există și locuri unde oamenii se confruntă cu crize alimentare, care pun în pericol existența acelor comunități.

Ziua Mondială a Mâncării a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

U-BT Cluj întâlnește, marți, pe Veolia Towers Hamburg în meciul 3 din EuroCup. „Sper să SPARGEM gheața în Europa”

Publicat

u bt 1 e1728980831369.jpg

U-Banca Transilvania Cluj o va întâlni, marți seara în deplasare, pe Veolia Towers Hamburg, într-o partidă din BKT EuroCup.

Meciul din Germania aduce față în față două echipe cu bilanț identic, și anume 3 înfrângeri din tot atâtea posibile. Richard și compania se află pe locul 8, în vreme ce Hamburg ocupă ultima poziție în grupă. Mai exact, trupa antrenată de către Benka Barloschky a pierdut cu JL Bourg, Valencia Basket și Hapoel Ierusalim.

U-BT Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe