Connect with us

ACTUALITATE

Facebook oferă părinţilor un control mai mare asupra aplicaţiei Messenger utilizate de copiii lor

Publicat

facebook

Părinţii vor putea să vadă cu cine stau de vorbă copiii lor pe aplicaţia Messenger, dezvoltată de compania Facebook, graţie unor instrumente îmbunătăţite de control, concepute pentru a-i proteja mai bine pe tinerii utilizatori în mediul online, informează marţi PA.

Reţeaua de socializare a anunţat mai multe instrumente pentru serviciul său Messenger Kids, lansat în 2017 ca o platformă mai prietenoasă de comunicare pentru copiii mai mici de 13 ani, controlabile din contul de Facebook al părinţilor.

Aceste îmbunătăţiri au fost create după îngrijorări apărute anul trecut, când, în urma unei defecţiuni pe Messenger Kids, copiii puteau să intre în contact cu persoane care nu erau verificate şi aprobate de părinţii lor.

Potrivit Facebook, noua funcţie Parent Dashboard va permite părinţilor să vadă cu cine stau de vorbă copiii lor, dacă fac videochat sau dacă expediază mesaje, dar şi frecvenţa acelor conversaţii în ultimele 30 de zile.

De asemenea, părinţii vor putea să vadă fotografiile şi înregistrările video primite şi expediate de pe conturile copiilor lor, având abilitatea de a le elimina şi de a le raporta.

Dacă minorii au blocat sau au deblocat pe cineva pe Messenger Kids, părinţii au acces la întreaga listă de persoane blocate, pe lângă o notificare pe care o primesc oricum în mod automat atunci când copilul lor blochează sau raportează un utilizator.

Încercând să îi educe mai bine pe utilizatorii cu vârste de sub 13 ani, compania Facebook a anunţat că va începe să folosească „un limbaj potrivit pentru copii” pentru a le explica acestora modul în care informaţiile lor personale sunt utilizate şi distribuite pe internet.

Reţeaua de socializare a reamintit că sistemele sale existente de protecţie, precum neutilizarea datelor personale ale copiilor în scopuri publicitare, vor rămâne neschimbate.

„Părinţii vor avea la dispoziţie 90 de zile pentru a citi şi accepta noua noastră politică de confidenţialitate şi le recomandăm cu fermitate să citească aceste actualizări alături de copiii lor”, a declarat Morgan Brown, product-manager al aplicaţiei Messenger.AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

APIA eliberează adeverințe fermierilor crescători de animale  care doresc să acceseze credite bancare

Publicat

cerere adeverinta apia primarie 1000x600.jpg

Publicitate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează că începând de astăzi, 24 iulie 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii intervențiilor în sectorul zootehnic, gestionate de APIA, respectiv pentru:

ü  PD-21 Sprijin cuplat pentru venit – vaci de lapte
ü  PD-22 Sprijin cuplat pentru venit – carne vită
ü  PD-23 Sprijin cuplat pentru venit –bivolițe de lapte
ü  PD-24 Sprijin cuplat pentru venit – ovine-caprine

 

Adeverințele sunt eliberate în baza convențiilor încheiate de APIA cu instituții bancare și nebancare și cu fondurile de garantare din domeniul agricol.

Aceste…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un bărbat de 45 de ani, cu permisul suspendat, scos din trafic de polițiștii din Flămânzi

Publicat

politie razie.webp.webp

Publicitate

Polițiștii din Flămânzi au oprit pentru control, marți, un autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

BLOCADA Botoșani: 166 de amenzi, 10 permise suspendate, în ultimele 24 de ore

Publicat

264e0fad 1fb0 46ba abca 7baae33de193 1 1000x600.jpg

Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul acțiunii BLOCADA, beneficiind de sprijinul jandarmilor și au intervenit la 47 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cadrul acestora fiind aplicate 166 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 77.965 de lei și reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 permise de conducere.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

APIA Botoșani: Condiții și EXCEPȚII la acordarea sprijinului financiar pentru eco-schemele din sectorul zootehnic. Campania 2024

Publicat

vaci.jpg

Publicitate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani a făcut astăzi o serie de precizări cu privire la anumite condiții și excepții în acordarea de sprijin financiar pentru eco-schemele din sectorul zootehnic, aferente Campaniei 2024.

Conform sursei citate solicitanții care și-au asumat angajamente pentru eco-schema „PD-08 – Măsură pentru bunăstarea tineretului bovin la îngrăşat”, au obligația depunerii până la 31 iulie 2024, a decontului justificativ și a documentelor care atestă îndeplinirea cerinţelor specifice pentru activitatea de creştere şi îngrăşare desfăşurată în perioada 1 ianuarie…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe