Connect with us

EVENIMENT

Falși parcagii din Sectorul 1 al Capitalei, amendați

Publicat

parcî

Mai multe persoane care blocau cu diverse dispozitive locurile de parcare din apropierea unui spital din Capitală pe care apoi le ofereau contra cost șoferilor au fost amendate de Poliția locală.

Potrivit polițiștilor locali, pe Calea Floreasca și în zona Spitalului de Urgență, profitând de fluxul mare de vizitatori la unitatea spitalicească, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, blochează locurile de parcare libere cu diverse dispozitive artizanale. Apoi, contra unor sume de bani, locurile de parcare erau oferite șoferilor, majoritatea aparţinători ai bolnavilor din spital.

„Astfel, mai multe persoane care percepeau ilegal taxe de parcare pe Calea Floreasca, din sectorul 1 al Capitalei, au fost sancționate contravențional, luni dimineaţă, de echipajele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti cu amenzi de aproximativ 1500 lei”, au transmis polițiștii locali.

De asemenea, în aceeaşi zonă, la intrarea în Spitalul de Urgență Floreasca, poliţiştii locali au depistat și amendat un agent al unei firme de pază care percepea bani în schimbul unor locuri de parcare. Pe lângă sancțiune, poliţiştii locali au cerut firmei de pază demararea unei anchete disciplinare împotriva angajatului.

În primele trei luni ale acestui an, pentru nerespectarea prevederilor privind normele de convieţuire socială, polițiștii locali au aplicat aproximativ 850 sancțiuni, valoarea totală a amenzilor depăşind 180.000 de lei.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, în perioada 21-25 martie, polițiștii vor continua activitățile de combatere a fenomenului falşilor parcagii. MEDIAFAX

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șofer din Alba Iulia, cercetat penal după ce a fost tras pe dreapta, la Henig. Ce alcoolemie a arătat etilotestul

Publicat

Șofer din alba iulia, cercetat penal după ce a fost

Un bărbat din Alba Iulia a fost prins beat la volan, pe străzile din Henig. S-a întâmplat în data de 4 mai. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în data de 6 mai 2024, în buletinul de presă. 

La data de 4 mai 2024, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Henig, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni. O tânără și un bărbat din București au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un ATV

Publicat

accident pe dn 75, la arieșeni. o tânără și un

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni. Un accident rutier s-a produs sâmbătă după-amiaza, pe drumul național DN 75, pe raza comunei Arieșeni. O tânără și un bărbat din București au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un ATV. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai 2024, în jurul orei 18.00, o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un ATV pe DN 75, pe raza comunei Arieșeni, ar fi pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lunea Albă, ziua în care se DESCHID Porțile Raiului. Săptămâna LUMINATĂ

Publicat

cruce religie.jpg

Săptămâna Luminată începe după ziua de Paște și Învierea Domnului și se termină cu Duminica Tomii. Fiecare dintre aceste zile are semnificații aparte pentru credincioși.

Pentru creştinii ortodocşi, Săptămâna Luminată este începutul unei perioade de sărbătoare, care se termină după cincizeci de zile de la Paşti la Pogorârea Sfântului Duh (Rusaliile), scrie Alba24.ro.

Lunea Albă, ziua în care se DESCHID Porțile Raiului. Săptămâna LUMINATĂ

În…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Recomandări ale poliţiştilor pentru întoarcerea în siguranţă din minivacanţa de Paşti. La ce trebuie să fie atenți șoferii

Publicat

peste 100 de șoferi trași pe dreapta de polițiștii din

Recomandări ale poliţiştilor pentru întoarcerea în siguranţă din minivacanţa de Paşti. Pentru că la întoarcerea din această minivacanță de 6 zile se așteaptă ca valorile de trafic să crească în a doua parte a zilei, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, polițiștii au transmis mai multe recomandări șoferilor.

Astfel, conducătorilor auto le este recomandat:

  • să adapteze permanent viteza la condițiile de trafic și drum, fără a depăși limitele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe