Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Fântâna i-a devenit mormânt, în Neamț

Publicat

f

O femeie de 61 de ani şi-a pierdut viaţa joi după ce a căzut într-o fântână adâncă de 27 de metri, în Neamț.

Pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Săbăoani pentru scoaterea unei femei dintr-o fântână.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din fântâna adâncă de 27 de metri o femeie în vârstă de 61 de ani, fără semne vitale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Mugur Mihăescu crede că România a ajuns la „ultimul cartuș”: „E cazul să stingem lumina și să plecăm acasă”. De ce a renunțat definitiv la Vacanța Mare. EXCLUSIV

Publicat

mugur mihăescu crede că românia a ajuns la „ultimul cartuș”:

Mugur Mihăescu, alias Garcea, cel care cândva făcea furori pe micile noastre ecrane, cu ”Vacanța Mare”, pare decis să fi încheiat definitiv capitolul divertisment. Mai nou, actorul de 55 de ani a optat în favoarea implicării în viața politică: „Pentru fiecare vine un moment în viață în care trebuie să spui: Stop! Acum e rândul meu. Prefer să mă concentrez pe povestea politică”, a declarat Mugur Mihăescu, exclusiv pentru Impact.ro.

E decis să se focuseze exclusiv pe politică

După mai bine de un sfert de veac, în care a bucurat milioane de români cu poantele și cu replicile personajelor sale, Mugur Mihăescu susține că a venit timpul „să se focuseze” pe noua sa pasiune, politica:

„Nu e vorba că-mi pregătesc candidatura pentru nu știu ce post. Nu mă interesează acum să candidez pentru…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bucureștenii ar putea zbura cu drone-taxi. Proiectul urmează să fie pus în discuție de Primăria Capitalei

Publicat

bucureștenii ar putea zbura cu drone taxi. proiectul urmează să fie

Zbor cu drone în Capitală! Primăria Municipiului București (PMB) va colabora cu Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare Aerospaţială „Elie Carafoli” (INCAS), pentru a dezvolta mobilitatea aeriană urbană. Iată când ar putea deveni realitate acest plan care, deocamdată, este de domeniul SF.

Când vom zbura cu drone-taxi prin Capitală

Dezvoltarea mobilității aeriene urbane presupune folosirea în mod eficient a spațiului aerian al orașelor pentru transport atât pentru pasageri cât și pentru mărfuri. La acest lucru începe să lucreze Primăria București, în colaborare cu INCAS, un proiect de acest fel urmând a fi dezbătut în viitoarea şedinţă a Consiliului General al Capitalei.

Conform unui raport de specialitate pentru implementarea conceptului denumit Urban Air Mobilily este nevoie de tehnologii…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bani de la stat pentru românii înșelați de infractori. Cum pot fi obținuți, e vorba de 5 salarii

Publicat

bani de la stat pentru românii înșelați de infractori. cum

Vești importante pentru români. Ministerul Justiţiei a iniţiat consultarea publică privind un proiect prin care se stabileşte metodologia în baza căreia românii înșelați de infractorir vor primi un ajutor de urgenţă, în limita unei sume echivalente cu 5 salarii de bază minime brute pe ţară. Cum pot fi obținuți acești bani.

Bani de la stat pentru românii înșelați de infractori

Ministerul Justiţiei a pornit consultarea publică asupra unui proiect prin care se stabileşte metodologia pe baza căreia victimele infracţiunilor vor primi pot primi un ajutor de urgenţă, în limita unei sume echivalente cu 5 salarii de bază minime brute pe ţară.

„Ministerul Justiţiei a iniţiat astăzi, 3 februarie 2023, procedura de consultare publică a Proiectului de H.G. privind aprobarea Metodologiei de emitere,…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine este Sânziana Iani, „fetița cu 100 de mandarine” de la Românii au talent. Jurații au aplaudat-o în picioare

Publicat

cine este sânziana iani, „fetița cu 100 de mandarine” de

Show-ul Românii au Talent a debutat în forță, iar săptămână de săptămână urcă pe scenă cei mai talentați concurenți pe care România îi are. În ediția de vineri, 3 februarie, Sânziana Iani, „fetița cu 100 de mandarine” a venit să încânte jurații cu prestația sa. Și i-a reușit din plin! Cine este micuța talentată.

Cine este Sânziana Iani, „fetița cu 100 de mandarine” de la Românii au talent

Show-ul de talente de la Pro TV a ajuns la cel de-al treisprezecelea sezon. În ediția de vineri, 3 februarie, pe scenă au urcat Mihai Adrian de la Românii au Talent și una dintre elevele sale, Sânziana Iani. Tânărul de 26 de ani este de profesie coregraf și a venit alături de micuță pentru a îi impresiona pe jurați.

De altfel, Adrian nu se află la prima sa apariție în cadrul emisiunii…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe