Connect with us

EVENIMENT

FC Botoșani – „U” Cluj, 1-2. Liderul își respectă BLAZONUL

Publicat

u cluj e1730134512254.jpg

Universitatea Cluj a jucat, luni seara în deplasare, cu FC Botoșani, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii de fotbal. Clujenii ocupau fotoliu de lider cu 26 de puncte în timp ce Botoșaniul era pe ultimul loc cu 12 puncte. După un joc în care a dominat la toate capitolele, liderul își respectă blazonul, învingând cu 2-1, goluri marcate de Bodișteanu (min.4), respectiv Cristea (min.45) și Miranyan (min.88).

Echipele de start:

FC Botoșani (4-2-3-1): Anestis –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Când începe Postul Crăciunului 2024. Zilele cu dezlegare la pește. Ce nu ar fi bine să faci timp de 40 de zile

Publicat

când începe postul crăciunului 2024. zilele cu dezlegare la pește.

Când începe Postul Crăciunului 2024. Se apropie o perioadă importantă pentru credincioși. În luna noiembrie, aceștia se pregătesc pentru postul Nașterii Domnului. Va dura șase săptămâni.

Postul Crăciunului aduce semnificații pentru credincioși. De această perioadă se leagă și o serie de tradiții sau obiceiuri.

Prin postul ce durează 40 de zile, creștinii își purifică sufletele și trupurile. Acesta aduce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cât de mulțumiți sunt pacienții tratați la Spitalul Județean din Alba Iulia. Câți au spus că li s-a cerut șpagă

Publicat

cât de mulțumiți sunt pacienții tratați la spitalul județean din

8 din 10 pacienți ai Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia s-au declarat mulțumiți sau foarte mulțumiți de serviciile medicale oferite de unitatea sanitară, potrivit raportului asupra datelor culese prin mecanismul de feedback al pacientului – trimestrul III 2024. 

9 din 10 pacienți spun că au primit explicații clare cu privire la diagnostic și tratament. Tot atâția ar recomanda unei persoane apropiate să se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rudele primarului Matei și ale președintelui de la urbanism din Turda, beneficiarii unui ansamblu cu blocuri de 10 etaje

Publicat

blocuri 10 etaje turda.png

Consiliul Local Turda a aprobat, la finalul lunii septembrie, un proiect pentru construirea unui ansamblu de blocuri de 10 etaje, pe strada Univers din municipiu. Printre beneficiari se numără firme controlate de apropiați ai primarului Cristian Matei și ai președintelui Comisiei de Urbanism, Paul Sârbu.

La finalul lunii trecute, Consiliul Local Turda a aprobat planul urbanistic de detaliu (PUD) pentru construirea unui complex de locuințe colective și spații comerciale….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Parcul Unirii din Alba Iulia, cufundat în beznă. Probleme la rețeaua de iluminat public și în altă zonă din oraș

Publicat

video Știrea ta: parcul unirii din alba iulia, cufundat în

Probleme la rețeaua de iluminat public în Alba Iulia au fost sesizate, luni seara, de mai mulți cititori Alba24. În Parcul Unirii din zona turistică a municipiului era beznă totală.

Nu funcționa iluminatul public în toată zona din fața catedralei, podul de sticlă spre pasajul de pe strada 1 Decembrie.

Câteva zeci de turiști au fost nevoiți să folosească luminile de la telefoanele mobile pentru a se orienta în centrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe