Connect with us

EVENIMENT

Femeia şi copilul ei de doi ani din Prahova, daţi dispăruţi, au revenit la domiciliu

Publicat

masina politia

Femeia din comuna Cocorăştii Mislii, dată dispărută împreună cu copilul ei de doi ani daţi după ce au plecat duminică spre o biserică dintr-un sat vecin, au revenit la domiciliu marţi dimineaţă, aceasta declarând poliţiştilor că a aflat din presă că este căutată, informează, marţi, IPJ Prahova.

„În seara zilei de 04.08 a.c., în jurul orelor 22:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băicoi, au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa zilei de 04.08.2019, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăieşti, fără a mai reveni la domiciliu”, precizează IPJ Prahova.

Poliţiştii au demarat căutările, s-au uitat pe camerele de supraveghere din mai multe localităţi încercând să refacă traseul celor daţi dispăruţi.

„În urma sesizării, poliţiştii prahoveni au demarat activităţi specifice în vederea depistării celor doi, acţionând cu forţe mărite. Astfel, din verificările efectuate, informaţiile obţinute, cât şi vizionarea camerelor de filmat din mai multe localităţi, poliţiştii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani, respectiv sat Ţipăreşti, comuna Dumbrăveşti, municipiul Ploieşti (autogara din zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Gara de Vest Ploieşti, urcând într-un tren cu destinaţia Gara de Nord – mun. Bucureşti”, anunţă IPJ Prahova.

Femeia s-a întors acasă şi a spus că a aflat din presă că este căutată.

„Întrucât cei doi, mama şi fiul, au fost daţi în urmărire generală, în această dimineaţă, 06.08.2019, un bărbat din municipiul Bucureşti (cunoştinţă mai veche a familiei) s-a prezentat împreună cu numita Arsene Ana-Maria şi fiul acesteia, la sediul Postului de Poliţiei Cocorăştii Mislii, menţionând faptul că aceasta ar fi ajuns la domiciliul său în seara de 05.08.2019 şi a aflat că este căutată în urma informaţiilor apărute în mass-media”, mai precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, mama şi copilul nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. Poliţiştii au contactat reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru a lua măsuri în acest caz. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

23 de milioane de lei într-o centrală electrică fotovoltaică la Compania de Apă „Someș” Cluj

Publicat

apa compania somes.jpg

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj anunţă creşterea producţiei de energie verde a Companiei de Apă „Someş”, prin instalarea unei centrale electrice fotovoltaice, finanţată din fonduri europene în valoare de peste 23 de milioene de lei.

„Compania de Apă „Someș” S.A., societate care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Instalare centrală electrică fotovoltaică”. Investiția este…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministrul Energiei: Interesul pentru centrala hidroelectrică Tarnița-Lăpuștești e masiv. Căutăm investitori privați strategici

Publicat

tarnita lapustsesti hisrocentrala ministerul energiei.jpg

Caietul de sarcini pentru întocmirea studiului de fezabilitate pentru reazilarea centralei hidroelectrice Tarnișa-Lăpuștești din județul Cluj va fi publicat în această săptămână, anunță ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Acesta spune că există deja investitori interesați din Coreea de Sus, Emiratele Arabe sau SUA pentru proiectul de un miliard de euro.

Ministrul Energiei: Interesul pentru centrala hidroelectrică Tarnița-Lăpuștești e masiv. Căutăm…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria din Florești a achiziționat un drug-test cu 16.500 de lei. Bogdan Pivariu: Drogurile sunt o realitate crudă

Publicat

drug test floresti.png

Primăra și Consiliul Local Florești au achiziționat un aparat modern drug test, pe care l-au predat Poliției Cluj. De asemenea, a fost achiziționat și kitul de salivă, dar și hârtia termică.

Aparatul a fost dat, în comodat, Secției 6 Poliție Rurală Florești, potrivit primarului comunei, Bogdan Pivariu.

Primăria din Florești a achiziționat un drug-test cu 16.500 de lei. Bogdan Pivariu: Drogurile sunt o realitate crudă

„Drogurile sunt o realitate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat arestat pentru trei infracțiuni în Florești. Conducea drogat o mașină cu numere false fără a avea permis

Publicat

drugtest etilotest politie 3 scaled e1658723232264.jpg

La data de 25 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru săvârșirea a 3 infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, în baza informațiilor de interes operativ, polițiștii au interceptat în trafic autoturismul condus de acesta pe strada Răzoare din localitatea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe