Connect with us

EVENIMENT

Femeie din Cluj, condamnată la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru relații sexuale cu un minor

Publicat

O femeie din localitatea clujeană Aiton a fost condamnată de Curtea de Apel Cluj la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, sub acuzaţia că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 12 ani.

„Admite apelul declarat de inculpata MMM împotriva sentinţei penale nr. 118/20 martie 2019 pronunţată de Judecătoria Turda. Reduce pedeapsa aplicată inculpatei MMM pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, de la 3 ani închisoare la 2 ani şi 6 luni închisoare şi dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare. Instanţa stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa”, se arată în sentinţa Curţii de Apel.

Decizia Curţii de Apel este definitivă.

Femeia de 39 de ani a fost reţinută de poliţişti în iulie 2018 pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 12 ani. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 100 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba. Amenzi date de polițiști și jandarmi

Publicat

amenzi de peste 15.000 de lei și permise reținute în

Peste 100 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în județul Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat, luni, acțiunile în sistem integrat.

Aceștia au legitimat 552 de persoane și au verificat 329 de autovehicule, transmite IPJ Alba.

Au fost constatate 236 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total, au fost aplicate amenzi în valoare de 57.105 lei.

Au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

GREVĂ de avertisment de două ore la Poșta Cluj. Ghișeele cu publicul vor fi închise

Publicat

posta cluj.jpg

Angajații Companiei Naționale Poșta Română Cluj declanșează, miercuri, o grevă de avertisment de două ore, între 8-10, cu încetarea activității, din cauza refuzului directorului general al companiei de la București, Valentin Ștefan, de a încheia Contractul Colectiv de Muncă.

Președintele Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România, filiala Cluj, Carol Sinka, a declarat pentru Cluj24 că greva va avea loc la oficiile poștale din întreg…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

România va produce mașini electrice Ford. Anunțul ministrului Mediului

Publicat

românia va produce mașini electrice ford. anunțul ministrului mediului

România va produce mașini electrice. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a spus marţi că la fabrica Ford de la Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. Este vorba despre Ford e-Transit Courier. 

El a precizat că în România au fost cumpărate, în 2016, 39 de maşini electrice, iar în 2023 numărul a crescut la peste 11.000 de autoturisme electrice, transmite Digi24.

„În România, la fabrica Ford, se va produce în curând primul autoturism electric. Este o veste…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Nouă elevi ai școlilor militare de jandarmi, în practică la Jandarmeria Alba. În ce structuri își vor desfășura activitatea

Publicat

nouă elevi ai școlilor militare de jandarmi, în practică la

O serie de nouă elevi se află în practică  la Jandarmeria Alba. În perioada 18 martie – 26 aprilie, 
după ce au depus jurământul militar, cei nouă elevi de la Școlile Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, îşi vor desfășura primul stagiul de practică la Jandarmeria Alba.

Tinerii elevi au fost primiţi de Col. Pașca Tudor-Gheorghe, Inspectorul Șef al Jandarmeriei Alba, care le-a vorbit despre cariera…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe