Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Femeie în stare GRAVĂ după ce a fost lovită de un TIR pe DN 6, în Dolj

Publicat

O femeie a fost grav rănită, vineri dimineață, după ce a fost lovită de un TIR. Evenimentul s-a produs pe DN 6, în județul Dolj.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din  cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe DN 6 Craiova-Strehaia, în localitatea Filiași, județul Dolj a avut loc un accident rutier.

Din primele date, un autotren a acroșat o femeie de 28 de ani.

În urma coliziunii, pietonul a suferit leziuni grave, fiind resuscitat la fața locului.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat pentru aproximativ 30 de minute.

UPDATE: Precizările IPJ DOLJ:

Vineri dimineață, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Bulevardul Racoțeanu, din Filiasi , a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 64 de ani, din Zalău, județul Sălaj, pe Bulevardul Racoțeanu, din direcția Craiova către Strehaia, ar fi accidentat o tânără de 20 de ani, din Filiași, care s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis.

dolj pieton tir (2)

În urma evenimentului rutier, tânăra a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Motivul pentru care un deținut al Penitenciarului Aiud s-a automutilat. Cerința care i-a fost refuzată de agenții de penitenciar

Publicat

deținut al penitenciarului aiud care a lovit ”sub centură” un

Un fost deținut al Penitenciarului Aiud a fost condamnat recent pentru distrugere. Fapta s-a petrecut în timpul în care își executa pedeapsa. Acesta a distrus geamul de la celulă, iar apoi s-a tăiat pe braț cu cioburile de geam. 

Motivul pentru care a recurs la acest gest este detaliat în motivarea instanței din 15 martie 2024. Acesta a fost condamnat la o amendă penală pentru distrugere.

Bărbatul a recurs la acest gest supărat că polițiștii penitenciarului nu îi pot da…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Patru bărbați din Huedin, reținuți pentru FURT. Au sustras cabluri de CUPRU de la calea ferată

Publicat

catuse bun e1662989154100.jpg

Patru bărbați din Huedin au fost reținuți pentru furt calificat. Aceștia, alături de doi minori, au sustras cabluri de cupru de la calea ferată.

„La data de 17 martie a.c. polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, din Huedin, cercetați sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

Patru bărbați din Huedin, reținuți pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medic specialist nou la spitalul din Cugir. Iulia Jurca – Ciotlăuș este specialistă în radiologie și imagistică și are 30 de ani

Publicat

medic specialist nou la spitalul din cugir. iulia jurca –

Un nou medic specialist radiologie și imagistică la Spitalul Orășenesc Cugir. Pacienții spitalului pot beneficia gratuit de investigații paraclinice de imagistică medicală – radiografii, examene CT și RMN, au transmis reprezentanții instituției medicale, într-o postare pe Facebook.

”Începând din această lună, în cadrul laboratorului de radiologie și imagistică medicală a Spitalului Orășenesc Cugir, își începe activitatea medicul specialist radiologie și imagistică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Netflix nu va mai funcționa pe o serie de dispozitive mai vechi. Anunțul unui gigant japonez

Publicat

cele mai așteptate filme în 2024. când apar deadpool 3,

Netflix nu va mai funcționa pe o serie de dispozitive mai vechi. Sony a anunțat că televizoarele sale inteligente și playerele Blu-Ray lansate între 2011 și 2013 vor pierde accesul la Netflix în 2024.

Măsura ar urma să intre în vigoare în luna aprilie.

Vezi și LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcționa WhatsApp din 2024. Sunt afectate și unele modele de iPhone, Samsung și Huawei

Dacă aveți un televizor LED inteligent Sony vechi sau un player Blu-Ray inteligent lansat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe