Connect with us

EVENIMENT

Festivalurile Neversea, Untold şi Summer Well – amânate pentru vara viitoare

Publicat

Festivalurile Neversea, Untold şi Summer Well au fost amânate pentru vara viitoare, au anunţat marţi, pe Facebook, organizatorii evenimentelor, motivând pandemia de coronavirus.

Potrivit anunţurilor, cei care au cumpărat bilete au acces la ediţiile de anul viitor sau pot schimba tichetele cu vouchere.

Neversea ar fi trebuit să aibă loc anul acesta între 2 şi 5 iulie, la Constanţa, Untold, între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca, iar Summer Well, între 7-9 august, pe Domeniul Ştirbey, din Buftea.

„În toată incertitudinea care există în industria organizării de evenimente, în România, în contextul în care există condiţii stricte în care oamenii pot lucra împreună şi mai ales în contextul unui proiect de lege recent al Ministerului Culturii, care încă nu a fost aprobat, potrivit căruia evenimentele cu peste 1.000 de participanţi sunt interzise până la 31 august 2020, credem cu tărie că trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi să luăm o decizie finală, privind evenimentele pe care le aşteptaţi vara aceasta”, precizează organizatorii Neversea şi Untold, într-un mesaj publicat în limba engleză, pe Facebook.

Potrivit acestora, abonamentele cumpărate pentru ediţiile de anul acesta ale Neversea şi Untold pot fi folosite pentru festivalurile de anul viitor sau pot fi schimbate cu un voucher. Cei care au cumpărat abonamente îşi pot primi banii înapoi în perioada 1 octombrie 2021 – 31 decembrie 2021.

Organizatorii Summer Well au anunţat că festivalul de anul viitor are loc pe 14 şi 15 august, cu un „Night Picnic”, pe 13 august. „Majoritatea artiştilor au reconfirmat prezenţa, dar vom adăuga şi nume noi în line-up (…) Toate biletele sunt valabile pentru 2021”, precizează organizatorii Summer Well.

Potrivit acestora, cei care au bilete, dar nu pot participa la festivalul din 2021 vor fi anunţaţi curând care sunt opţiunile.

Şi ediţia 2020 a festivalului de muzică Electric Castle, care are loc la Castelul Banffy, în judeţul Cluj, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie anul viitor.

Aceştia precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar „cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni”.

Sursa: Organizatorii UNTOLD

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UPDATE: Bărbat decedat pe o stradă din Boz: A căzut inconștient în timp ce mergea cu bicicleta. A fost chemat un elicopter SMURD

Publicat

update: bărbat decedat pe o stradă din boz: a căzut

Salvatorii SMURD au intervenit vineri seara, în jurul orei 19.40, în localitatea Boz, din județul Alba. Din primele date, un bărbat care mergea pe bicicletă a căzut inconștient. 

Deși au efectuat manevre de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. 

ȘTIREA INIȚIALĂ: La fața locului intervine un echipaj SMURD, pentru acordarea primului ajutor.

Potrivit ISU Alba, bărbatul de aproximativ 50 de ani, a intrat în stop cardio respirator. Medicii de pe SMURD au început…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Aniversare. Un deceniu de studii indiene la UBB Cluj-Napoca, în prezența ambasadorului Indiei

Publicat

indian 2.jpeg

Centrul Clujean pentru Studii Indiene al Universității ”Babeș – Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca a aniversat, vineri, 10 ani de la înființare, în prezența ambasadorului Indiei, Rahul Shrivastava.

Fondatorul și directorul Centrului Clujean pentru Studii Indiene, dr. Mihaela Gligor, a prezentat larga paletă de acțiuni desfășurate de-a lungul deceniului de activitate, atât prin discursul său, cât și printr-un videoclip de prezentare.

Bursă în India

„În 2009…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Criminal periculos, trimis în judecată după ce a violat o escortă, într-un hotel din Alba Iulia. Cum a reușit tânăra să se salveze

Publicat

dosarul bordelului cu minore din apuseni: un antrenor de fotbal,

Un criminal recent eliberat din închisoare, a fost trimis în judecată pentru viol, de magistrații din Alba Iulia. Aflat în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, Ioan Muntean, va ajunge iar în fața magistraților pentru infracțiunea de viol.

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 19 aprilie 2024.

Este vorba despre o faptă comisă de acesta în noaptea de 30 ianuarie 2024, într-o cameră a Hotelului Cetate din Alba Iulia. Ioan Muntean…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Cum se prepară mâncarea tradițională maghiară la Rimetea

Publicat

video: secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna

Secretul unui gulaș perfect, în cea mai vizitată comuna din Alba. Comuna Rimetea este celebră pentru ospitalitate, peisaje pitorești superbe și gulaș.

Cei care trec prin comună, chiar dacă doar în vizită de o zi, sau care petrec un sejur, nu pleacă din Rimetea fără a gusta o porție de gulaș. 

Aproape fiecare pensiune în care se gătește are o rețetă proprie. Pe lângă o rețetă mai are și o serie de secrete.

Una dintre cele mai vestite rețete de gulaș din Rimetea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe