Connect with us

EVENIMENT

Filmările de la serialul dedicat personajului Obi-Wan Kenobi, produs de Disney+, vor începe în martie 2021

Publicat

Filmările de la un nou serial produs de Apple+ şi dedicat cavalerului Jedi Obi-Wan Kenobi, un celebru personaj din universul francizei „Star Wars”, vor începe în martie 2021, a anunţat actorul Ewan McGregor, citat de site-ul revistei Variety.

Starul scoţian a făcut această dezvăluire în ediţia de vineri seară a emisiunii „The Graham Norton Show”, difuzată de BBC.

„Presupun că serialul va spune povestea lui Obi-Wan Kenobi. Nu voi juca doar eu singur, dar cu siguranţă voi apărea în multe scene, iar asta e bine. Vom începe filmările în martie anul viitor”, a spus Ewan McGregor.

Deşi acest serial dedicat cavalerului Obi-Wan Kenobi a fost anunţat pentru prima dată în august 2019 şi ar fi trebuit să înceapă filmările în 2020, acestea au fost amânate după ce scenaristul Hossein Amini a părăsit echipa de producţie în luna ianuarie a acestui an.

El a fost înlocuit cu Joby Harold în aprilie 2020, iar rescrierea scenariului şi izbucnirea pandemiei de COVID-19 au determinat amânarea producţiei pentru anul 2021. Deborah Chow, care a regizat câteva episoade din serialul „The Mandalorian”, produs tot de Disney+, a rămas coordonatoarea noului serial.

În timpul interviului de vineri seară, Ewan McGregor şi-a exprimat totodată admiraţia pentru Alec Guinness, actorul care l-a interpretat pe Obi-Wan Kennobi în trilogia originală a francizei „Star Wars” şi care a murit în anul 2000.

Ewan McGregor a preluat de la Alec Guinness rolul celebrului cavaler Jedi, pe care l-a interpretat într-o altă trilogie, considerată un prequel al celei originale şi ale cărei filme au fost difuzate între anii 1999 şi 2005. Starul scoţian a reluat acelaşi rol în cadrul unor apariţii episodice realizate sub forma unor înregistrări audio în filmele „Star Wars: The Force Awakens” (2015) şi „Star Wars: The Rise of Skywalker” (2019).

Reprezentanţii platformei de streaming Disney+ nu au anunţat deocamdată titlul şi data de lansare a noului serial dedicat personajului Obi-Wan Kenobi. AGERPRES

Sursa foto: facebook.com/SaltLakeComicConvention

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. A primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

video: actorul dorel vișan, premiat de masonerie. a primit titlul

Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video, transmite Cluj24.

YouTube videoYouTube video

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33), care este mason din 1980 din perioada când…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Publicat

mascatii proxenet.jpg

Un bărbat din Maramureș a fost reținut de polițiștii clujeni, sub acuzația de înșelăciune.

Acesta închiria utilaje de construcții, le demonta sistemele GPS și le „dădea mai departe”, încasând bani buni.

Reținut la Cluj pentru înșelăciune. Demonta GPS-ul de pe utilaje de construcții și le închiria. Prejudiciu de sute de mii de lei

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale au dispus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: ”Educație” în ”Școala Altfel” la cinematograful din Alba Iulia: Elevii au lăsat în urmă mizerie și scaune pătate

Publicat

video Știrea ta: ”educație” în ”Școala altfel” la cinematograful din

Dezastru în sala de proiecție a cinematografului din Alba Iulia, după câteva zile de ”Săptămâna Altfel”. Elevii și profesorii care au fost la film au lăsat în urma lor multă mizerie. 

Mărturie stau mai multe poze au fost primite de adresa redacției alba24.ro. În poze se poate observa cu ușurință mult popcorn aruncat sau scăpat prin sală, dar și mai multe scaune pătate de suc.

De asemenea, elevii nu au strâns după ei cutiile de carton în care au avut floricele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere în școlile de Poliție 2024: Au început înscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

Publicat

admitere în școlile de poliție 2024: au început înscrierile. toate

Admitere în școlile de Poliție 2024: În perioada aprilie – iulie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române.

Este vorba despre Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și despre Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe