Connect with us

ACTUALITATE

Filmările pentru reuniunea „Friends”, amânate pentru martie

Publicat

Instagram/jenniferaniston

Filmările la mult-aşteptata reuniune „Friends” vor începe anul viitor, în martie, potrivit actorului Matthew Perry, relatează vineri BBC.

„Reuniunea ‘Friends’ a fost reprogramată pentru începutul lunii martie”, a scris Perry joi. 12 noiembrie, pe contul său de Twitter. „Se pare că vom avea un an încărcat. Exact cum îmi place!”, a adăugat actorul.

Filmările la episodul special erau programate să înceapă în luna august, însă au fost întârziate din cauza pandemiei de coronavirus.

Episodul îi va aduce din nou împreună pe actorii din distribuţia originală, Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) şi David Schwimmer (Ross).

Până vineri dimineaţă, tweet-ul lui Perry primise peste 100.000 de aprecieri.

Serialul „Friends”, despre aventurile a şase tineri prieteni care locuiau în New York, a fost difuzat iniţial din 1994 până în 2004.

Ultimul episod a fost vizionat de 52,5 milioane de telespectatori din Statele Unite, devenind cel mai urmărit episod TV din anii 2000.

Zvonurile despre o reuniune „Friends” au început să se înmulţească după ce Aniston a publicat anul trecut o o fotografie în care actorii din distribuţie apăreau împreună. Mesajul actriţei, prima sa postare pe contul său de Instagram, a avut nevoie de doar cinci ore şi 16 minute pentru a-i aduce un milion de abonaţi.

Filmările pentru episodul special „Friends” vor fi realizate pe scena originală, „Stage 24”, de la Warner Bros din Burbank, California.

Episodul va fi difuzat pe serviciul de streaming HBO Max la o dată care nu a fost încă anunţată. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Copila de 13 ani a fost găsită de polițiști noaptea trecută în municipiul Botoșani

Publicat

img 20240416 wa0013 859x600.jpg

Copila de 13 ani din Botoșani, căutată de familie a fost găsită, în cursul nopții, pe raza municipiului Botoșani. Aceasta a fost internată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență.

Se continuă verificările pentru a stabili împrejurările în care minora a părăsit domiciliul.

Dacă o vedeți sunați la 112! O copilă de 13 ani din municipiul Botoșani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Știrea inițială: Polițiștii botoșăneni au anunțat că efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoșani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Percheziții la Botoșani. Ce caută oamenii legii

Publicat

img 20240417 wa0000 926x600.jpg

Polițiștii din cadrul Politției Orașului Bucecea, cu sprijinul polițiștilor de ordine publică și a celor de la acțiuni speciale au pus in executare, in această dimineața 18 Percheziții domiciliare la persoane bănuite de braconaj piscicol din com. Varfu Câmpului, județul Botosani și comuna Hănțești județul Suceava.

Aproximativ 100 de forțe de ordine sunt angrenate în acțiune pentru probarea activității infracționale a persoanelor care efectuează pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte ilegale (respectiv plase monofilament cu ochiul sub dimensiunile minime admise).

YouTube video

YouTube video


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dacă o vedeți sunați la 112! O copilă de 13 ani din municipiul Botoșani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Publicat

maria.jpg

Polițiștii botoșăneni au anunțat că efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoșani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.

BOBEICĂ NARCISA MARIA are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălțime, păr brunet lung, ochi negri.

Vestimentație: Blugi de culoare gri, hanorac, adidași albi, purta un ghiozdan de culoare neagră, cu model floral.

“Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bărbat din Dersca, fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat

Publicat

drogat11.jpg

Luni, polițiștii din Mihăileni au oprit pentru control, drumul comunal DC 77, în comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat, de 43 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe botosani24

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe