Connect with us

EVENIMENT

Final tragic în Tulcea. Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei

Publicat

Polițiștii tulceni au fost sesizați joi că în apropierea unei clădiri dezafectate de pe strada 1 Decembrie din orasul Isaccea se afla trupul neînsuflețit al unei femei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit identitatea persoanei decedate, ca fiind o femeie de 76 de ani din localitatea Isaccea.

Din primele verificări, aceasta ar fi urcat la etajul 4 al unei clădiri dezafectate din oraș, precipitându-se de la înălțimea de 13 metri.

În cauză, se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a survenit decesul.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lovitură pentru Gheorghe Funar. BEC a respins protocolul Alianței Electorale ”Grădina Maicii Domnului” (”Sfânta Geție”)

Publicat

funar bun e1711356268849.jpg

Biroul Electoral Central (BEC) încurcă planurile politice ale fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, președintele Partidului România Noastră, pentru alegerile comasate din 9 iunie. Acesta a depus protocolul de constituire a Alianței Electorale ”Grădina Maicii Domnului”, care are denumirea prescurtată de ”Sfânta Geție”, ”numele sub care a fost cunoscută în Antichitate Țara Primordială”, dar documentul a fost respins de BEC.

Potrivit lui Gheorghe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mohammad Murad este candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Constanța

Publicat

murad candidat aur consiliul judetean constanta.jpeg

Alianța pentru Unirea Românilor și-a prezentat astăzi candidații pentru alegerile locale din Constnța. Dacă la primăria municipiului Constanța AUR l-a anunțat deja pe Ovidiu Cupșa, pentru președinția Consiliului Județean, Alianța pentru Unirea Românilor îl susține pe omul de afaceri Mohammad Murad.

„Toată România a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu, cu Amza Pellea, cu nea Mărin miliardar. Din păcate, în ultimii 30 de ani am trăit în beznă,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Ultimele zile în care poți descoperi „Dinos and Sea Monsters”, expoziția din parcul Iulius Mall Cluj

Publicat

01 1 e1711368976104.jpg

Expoziția din parcul Iulius Mall Cluj, care reunește 35 de exponate animatronice, mai poate fi vizitată până duminică, 31 martie 2024, astfel că încă ai ocazia să te bucuri de o parte dintre misterele erei mezozoice. „Călătoria” fascinantă printre Sea Monsters, cum ar fi Mosasaur, Megalodon, Mososaurus, te va transpune în vremuri de mult uitate și vei avea parte de o experiență pe cât de amuzantă, pe atât de interactivă.

Pasionații de dinozauri,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Amenzi majorate și de 7 ori pentru șoferii fără RCA la mașină. Cât se poate deconta direct pentru reparații în regie proprie

Publicat

amenzi majorate și de 7 ori pentru șoferii fără rca

Amenzile pentru șoferii care nu au RCA la mașină vor fi majorate. Noile sume sunt chiar de 7 ori mai mari. Prevederile sunt într-un proiect adoptat luni de Senat.

De asemenea, despăgubirile vor putea fi achitate pentru reparaţia vehiculului avariat, la solicitarea persoanei prejudiciate, prin decontare directă. Condiţia este ca valoarea totală să nu depăşească echivalentul în lei a 400 de euro.

Proiectul a fost adoptat de Senat, ca primă cameră sesizată. Votul final va fi la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe