Connect with us

EVENIMENT

Florin Danciu (Cluj24): Acum se vede forța unui partid, PNL, când ai un candidat la prezidențiale care nu are tracțiune

Publicat

whatsapp image 2024 09 16 at 15.23.21 e1726489483609.jpeg

Forța unui partid, cum este PNL, se vede acum, când are un candidat la prezidențiale care nu are tracțiune și este nevoie de mobilizare, acesta fiind și mesajul Consiliului Național de duminică în care s-a lansat candidatura lui Nicolae Ciucă, crede jurnalistul Cluj24, Florin Danciu.

Acesta a declarat, luni, la Prima News, că primarul Clujului, Emil Boc, a fost vedeta reuniunii PNL, singurul lider care a creat emoție și a ridicat oamenii în picioare, acesta era…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

EXCLUSIV. Ioan Varga (CFR Cluj) a împrumutat 61,7 de milioane de euro de la un om de afaceri german. Nu a dat niciun cent înapoi

Publicat

nelutu varga.jpg

Ioan Varga, autointitulatul finanțator al Clubului de fotbal CFR 1907 Cluj a împrumutat 61,7 de milioane de euro de la omul de afaceri german Abris Lelbach în anul 2015, dar nu a dat niciun cent înapoi.

Două dintre împrumuturi au fost direct din contul neamțului, alte două fiind virate din conturile a două societăți la care Lelbach este acționar.

Ioan Varga de la CFR Cluj a luat împrumut 61,7 de milioane de euro de la omul de afaceri german. Nu a dat niciun cent…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Tanasă (AUR): ”Amnezia candidaților la prezidențiale, boală grea pentru Ciolacu, Geoană și Ciucă!”

Publicat

dan tanasa 1000x560 2.jpg

“Campania pentru alegerile prezidențiale ar trebui să scoată ce e mai bun din candidați. Doar că, atunci când mă uit la candidații PSD, PNL și la independentul de carton Geoană, parcă au intrat într-o transă, într-o amnezie totală”, arată deputatul Dan Tanasă, purtătorul de cuvânt al AUR.

”Îi trec repede în revistă pe Ciolacu și pe Ciucă. La Congresul PSD, Ciolacu s-a comportat ca liderul opoziției la actuala putere, ca și cum nu era prim-ministru….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rapid – „U” Cluj, 0-2. Cam așa arată „farmecul vieții”… de U-ist

Publicat

u cluj e1726507324422.jpg

Universitatea Cluj a jucat cu Rapid, luni seara în Giulești, un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal. Clujenii erau lideri cu 18 puncte în timp ce bucureștenii ocupau locul 11 cu 9 puncte. După un joc aproape perfect, clujenii i-au stricat revenirea lui Șumudică, învingând cu 2-0, goluri marcate de Berto (min.30) și Nistor (min.60 – pen.). Cam așa arată „farmecul vieții”… de U-ist.

Echipele de start:

Rapid: Siegrist – Manea, Săpunaru, Pașcanu,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Al patrulea maxim istoric consecutiv pentru gramul de AUR

Publicat

aur pixabay.jpg

Prețul pentru gramul de aur a crescut, din nou, la începutul acestei săptămâni.

În următoarele zile se așteaptă ca prețul metalului galben să ajungă la valoarea prognozată pentru finalul anului, arată analistul Radu Georgescu.

Al patrulea maxim istoric consecutiv pentru gramul de AUR

Prețul gramului de aur a crescut la începutul acestei săptămâni de la 370,5328 lei, valoare stabilită vineri, la 371,8457 lei, al patrulea maxim istoric consecutiv.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe