Connect with us

EVENIMENT

Florin Danciu (Cluj24): Opoziția încearcă construirea unui moment emoțional, un front anti-PSD în jurul lui Nicușor Dan

Publicat

whatsapp image 2024 10 17 at 15.03.40 1.jpeg

Jurnalistul Florin Danciu de la Cluj24 a declarat, joi, la Prima News, că opoziția încearcă construirea unui moment emotional și crearea unui front anti-PSD în jurul lui Nicușor Dan.

”Ciolacu are o atitudine condescendentă față de PNL. PNL e cu fundul în două luntri, e la guvernare cu PSD, dar și în opoziție. Începe să se coaguleze în jurul lui Nicușor Dan un fel de pol de dreapta. Se încearcă de către opoziție construirea unui moment emoțional, astfel…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lansarea Fundației Vertical Freedom la Cluj – Eveniment caritabil pentru susținerea pacienților oncologici

Publicat

vertical e1729145188276.jpeg

Fundația Vertical Freedom are onoarea de a anunța Gala de Lansare, un eveniment caritabil de mare amploare, ce va avea loc pe 18 octombrie 2024, la Hotelul Courtyard by Marriott din Cluj-Napoca. Evenimentul va reuni personalități de renume, artiști și susținători ai cauzelor nobile, și va fi moderat de binecunoscuta Andreea Marin.

„Ca învingătoare a luptei cu cancerul, am învățat cât de important este echilibrul dintre minte, corp și suflet în procesul de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cristi Balaj (CFR Cluj), despre Louis Munteanu: A demonstrat că e un jucător COMPLET. Prestația la națională ne dă speranțe

Publicat

1729192230 louis munteanu e1728714499647.jpg

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, l-a lăudat pe Louis Munteanu, după ce atacantul „feroviar” a fost unul dintre cei mai importanți jucători în calificarea României U21 la Campionatul European de tineret.

Munteanu a marcat primul său hat-trick din carieră în poarta Muntenegrului, iar Balaj crede că este un jucător complet și că are toate calitățile necesare pentru a avea o carieră strălucitoare.

cristi balajcristi balaj

Cristi Balaj (CFR Cluj), despre Louis Munteanu: A…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Subvenții 2025 pentru persoane asistate social. Sumele acordate de stat și condiții noi pentru asociații, fundații și culte

Publicat

funcţionarii de la ajpis alba au făcut donaţii pentru sinistraţii

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Alba a comunicat condițiile în care pot fi obținuți bani de la stat pentru persoane asistate social. A fost modificată metodologia prin care asociațiile, fundațiile și cultele recunoscute pot solicita subvenții pentru anul 2025.

Metodologia a fost schimbată prin HG 1259/09.10.2024, publicată în Monitorul Oficial în 10 octombrie.

Asociațiile, fundațiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Raul Chiriac, PNL: ”După 12 ani la Consiliul Județean Alba se cuvine să spun mulțumesc”

Publicat

comunicat raul chiriac, pnl: ”după 12 ani la consiliul județean

Azi, 17 octombrie 2024, a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean Alba aferentă mandatului 2020-2024. După 12 ani, ca parte a acestui for decizional, fără a avea pretenția de a fi vreun Alexandre Dumas, se cuvine să spun povestea celor 12 ani într-o formă care să rămână mărturia muncii, dedicării și recunoștinței mele față de cei care au avut încredere în mine în toți acești ani.

Sunt toți cei care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe