Connect with us

EVENIMENT

Florin Piersic, îngrijire de top de la cei mai buni medici din România: Doctorul mi-a spus „te-am salvat, puteai să mori”

Publicat

florin piersic 1.jpg

Actorul Florin Piersic a vorbit despre problemele de sănătate din ultimele luni și despre îngrijirea medicală primită în spitalele din România. El i-a nominalizat și le-a mulțumit tuturor medicilor de care a fost îngrijit.

Actorul Florin Piersic a avut un an dificil din punct de vedere al sănătății, dar a reușit să treacă peste momentele grele. O operație la genunchi a început seria unor intervenții chirurgicale complexe pentru actorul învârstă de 88 de ani.


Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Elev de la Colegiul Național „Emil Racoviță”, medalie de aur la Târgul Internațional de Invenții din Turcia

Publicat

1728463545 racovita.jpg

Bogdan Bora, elev în clasa a IX-a la Colegiul Național „Emil Racoviță” a câștigat medalia de aur la ISIF’24 cu o stație electromagnetică avansată.

Bogdan Bora, un elev de clasa a IX-a de la Colegiul Național „Emil Racovită”, din Cluj-Napoca, îndrumat de profesorul Gabriel Teodorescu, a reprezentat Romania la cea de-a IX-a ediție a Târgului Internațional de Invenții (ISIF’24) din Turcia.

Elevul clujean a prezentat o invenție remarcabilă

Elevul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Digitalizarea pașapoartelor și a cărților de identitate. Comisia Europeană propune o aplicație de mobil pentru stocarea datelor

Publicat

digitalizarea pașapoartelor și a cărților de identitate. comisia europeană propune

Comisia Europeană propune o aplicație pentru digitalizarea paşapoartelor şi a cărţilor de identitate. Cu ajutorul „EU Digital Travel”, autoritățile vor să facă mai uşoare şi mai rapide controalele la frontierele externe. 

Potrivit Comisiei, atât cetățenii UE, cât și cei din afara UE fac obiectul unor verificări sistematice în persoană atunci când trec frontierele externe ale Uniunii. Numai în 2023 s-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte segmente de autostradă din țară. Unde se fac lucrări

Publicat

restricții de circulație pe a1 sebeș sibiu și pe alte segmente

CNAIR anunță restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte segmente de autostradă din țară. Se fac lucrări de reparații în mai multe zone. Șoferii sunt atenționați să circule cu prudență.

Restricții de circulație, 9 octombrie

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marș de PROTEST organizat de sindicatul IT Timișoara: STOP abuzurilor, hărțuirii și epuizării la locul de muncă

Publicat

calculator e1665751137868.jpg

Sindicatul IT Timișoara organizează miercuri, 9 octombrie, un marș de protest pentru stoparea abuzurilor, hărțuirii și epuizării la locul de muncă.

„În ultimele săptămâni două tinere și-au pierdut viața din cauze direct legate de locul de muncă. În Timișoara, o tânără de 33 de ani s-a sinucis urmare și a presiunilor și hărțuirilor de la locul de muncă pentru a-și da demisia, iar în București, o tânără de 26 de ani a făcut infarct chiar la locul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe