Connect with us

EVENIMENT

Florin Piersic își petrece Paștile la Institutul Inimii Cluj-Napoca. E supravegheat atent de medici

Publicat

pief.jpeg

Actorul Florin Piersic își va petrece Paștile la Institutul Inimii ”Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca unde a fost internat în 30 aprilie. El se află sub atenta supraveghere a medicilor specialiști de aici după ce a fost supus unei intervenții care a vizat stimulatorul cardiac pe care îl are implantat.

Din informațiile Cluj24, starea sa de sănătate rămâne stabilă, fiind mai bună decât cea înregistrată în momentul internării, dar încă nu se pune,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noaptea Muzeelor la Alba Iulia: Participă Palatul Principilor și Muzeul Principia. Precizările directorului Robert Roman. VIDEO

Publicat

centrul cultural palatul principilor alba iulia participă la noaptea muzeelor.

Palatul Principilor și Muzeul Principia din Alba Iulia participă la Noaptea Muzeelor, un eveniment boicotat la nivel național de foarte multe muzee mari, din cauza salarizării personalului.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

L-ați VĂZUT? Srilankez de 33 de ani, DISPĂRUT de la cazare. Sunați la 112

Publicat

call center 1000x600.jpg

„La data de 17 mai a.c, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 17.30, SIVANADARASA SAJEENTHA KISHOR, cetățean srilankez, în vârstă de 33 de ani, a plecat voluntar de la locația din municipiul Cluj-Napoca unde era cazat și nu a revenit până în prezent.

srilankezsrilankez

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, 18-19 mai 2024. Programul evenimentului: Surprize pregătite de vedetele Munților Apuseni

Publicat

serbarea narciselor de la negrileasa, 18 19 mai 2024. programul evenimentului:

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, are loc în acest weekend, 18-19  mai 2024. Evenimentul este moment de sărbătoare atât pentru comunitatea locală, cât și pentru vizitatori. Totodată, este evidențiat respectul față de natură.

Rezervaţia se află în Munţii...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. Lansarea candidaților PNL Cluj la alegeri, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă

Publicat

pnl 1000x600.jpg

PNL Cluj își lansează, sâmbătă, candidații la alegerile locale din 9 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, într-un eveniment la care participă și președintele partidului, Nicolae Ciucă.

La eveniment mai sunt prezenți, secretarul general al PNL, Lucian Bode, și secretarul general al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean.

Cea mai bună echipă

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a declarat că echipa liberală de candidați este cea mai bună,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe