Connect with us

EVENIMENT

Focar de coronavirus la Curtea de Apel Alba Iulia. Șase angajați, confirmați cu COVID-19. Activitatea instituției, suspendată

Publicat

curtea de apel alba iulia

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia îşi suspendă activitatea timp de două zile, respectiv joi şi vineri, pentru efectuarea unor proceduri de dezinfecţie şi igienizare generală în Palatul de Justiţie, în toate spaţiile ocupate de instanţă, în urma apariţiei unui focar de coronavirus.

„În urma recomandărilor primite de la reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Alba, echipa managerială a Curţii de Apel Alba Iulia a hotărât suspendarea întregii activităţi a instanţei în zilele de joi 02.07.2020 şi vineri 03.07.2020 pentru efectuarea unor proceduri de dezinfecţie şi igienizare generală în Palatul de Justiţie, în toate spaţiile ocupate de instanţă.

Prin urmare, atât cauzele aflate pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia în zilele de joi şi vineri, cât şi amânările de pronunţare din aceste zile vor fi reprogramate la date ulterioare, ce vor fi aduse la cunoştinţa părţilor şi persoanelor interesate. De asemenea, se suspendă temporar în zilele de joi 02.07.2020 şi vineri 03.07.2020 programul cu publicul al compartimentelor Arhivă, Registratură şi Biroul de informare şi relaţii publice”, se menţionează într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în 2 şi 3 iulie, pentru comunicarea de documente către instanţă sunt disponibile adresa de e-mail ca-albaiulia@just.ro sau numărul de fax 0258.810.286, iar pentru informaţii suplimentare, justiţiabilii pot contacta telefonic Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul instanţei, exclusiv la numărul de telefon mobil 0746.100.207.

Un număr de şase angajaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus, iar în alte două cazuri, rezultatul testării este incert. Primul caz a fost depistat duminică, iar celelalte cazuri miercuri. În total au fost testaţi 123 de angajaţi. Aceştia vor fi retestaţi pentru siguranţă, la sfârşitul săptămânii. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine să faci în această zi

Publicat

sfântul gheorghe. tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23

Sfântul Gheorghe. O sărbătoare importantă pentru credincioși este marcată în calendarul ortodox în 23 aprilie. Este momentul în care este sărbătorit Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru (26 octombrie – n.r.) este vara păstorilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe