Connect with us

EVENIMENT

Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane în Satu Mare

Publicat

Un poliţist a fost rănit şi a ajuns la spital după ce a intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane în localitatea Petea.

Potrivit IPJ Satu Mare, au fost transportaţi la spital şi doi dintre cetăţenii implicaţi în conflict, pentru a li se efectua investigaţii medicale.

”IPJ Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că într-un cartier din localitatea Petea ar exista o neînţelegere între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică şi din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi, pentru a aplana conflictul. Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil şi faţă de poliţişti, rănindu-l pe unul dintre aceştia”, precizează luni IPJ.

Poliţiştii au executat foc de avertisment, cu gloanţe de cauciuc.

Poliţistul rănit şi doi cetăţeni implicaţi în conflict au fost transportaţi la spital, pentru a li se efectua investigaţii medicale.

Toate persoanele implicate în altercaţie au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei.

Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, poliţiştii efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Suporturi de biciclete, INSTALATE pe mai multe autobuze și troleibuze din Cluj. Boc: Opțiuni pentru BICICLIȘTI în zone cu pantă

Publicat

suporti biciclete 1 e1714549437931.jpg

Suporturile pentru biciclete au fost instalate pe mai multe autobuze și troleibuze din Cluj-Napoca, pe liniile 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21.

„De astăzi, 1 mai, cei care aleg bicicleta în oraș pot utiliza suporții de bicicletă atașati pe mijloacele de transport public ale CTP. Astfel de sisteme au fost instalate pe autobuze și troleibuze care deservesc traseele liniilor: 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21.

ctp ctp

Suporturi de biciclete, INSTALATE pe mai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată la Cugir și Vinerea. Au participat 64 de femei și bărbați în vârstă de 60 de ani. FOTO

Publicat

obiceiul „păștenilor”, tradiție păstrată la cugir și vinerea. au participat

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată cu sfințenie la Cugir și Vinerea. Este vorba despre un eveniment dedicat persoanelor în vârstă de 60 de ani. Au participat 64 de persoane, femei și bărbați. 

În Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, creștinii țin cu sfințenie la anumite tradiții și obiceiuri, atât la oraș cât și la sate.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Așa se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sportivele de la Clubul “Alexandra Pavel” din Alba Iulia, patru medalii la o competiție internațională de gimnastică ritmică

Publicat

sportivele de la clubul “alexandra pavel” din alba iulia, patru

Sportivele de la Clubul Sportiv “Alexandra Pavel” din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la o competiție de gimnastică ritmică organizată la Chișinău. 

În perioada 26-28 aprilie în Chișinău, Republica Moldova, în cadrul Futsal Arena a FMF, a avut loc prima ediție a Competiției Internaționale de Gimnastică Ritmică “Chișinău Rhythmic Stars”, organizată de Direcția Educație,Tineret și Sport, în colaborare cu Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat de 30 de ani, conducea prin Cluj cu permisul SUSPENDAT. N-a oprit la semnalele poliției

Publicat

politist bun e1696431336837.jpg

Un bărbat de 30 de ani a refuzat să oprească, marți, la semnalele polițiștilor. După o urmărire, a fost orpit și încătușat. S-a dovedit că avea permisul suspendat.

„La data de 30 aprilie a.c. polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 30 de ani, după ce a fost depistat conducând un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Bărbat de 30 de ani, conducea prin Cluj cu permisul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe