Connect with us

EVENIMENT

Trageri loto speciale de Anul Nou. Premiile au fost suplimentate cu 1,5 milioane de lei

Publicat

loto-6-49

Fondurile de câştiguri pentru Tragerile Speciale Loto 6/49 de Anul Nou, care vor avea loc marţi, 31 decembrie, au fost suplimentate cu 1,5 milioane de lei, din care un milion de lei la tragerea principală 6/49, iar 500.000 de lei la tragerea suplimentară 6/49, informează luni Loteria Română.

Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40, Loteria Română va organiza marţi două trageri – o tragere principală şi o tragere suplimentară.

Pentru cea de-a doua tragere, Loteria Română mai anunţă suplimentarea fondului de câştiguri al categoriei I cu 200.000 de lei pentru jocul Joker şi cu 50.000 pentru Loto 5/40.

La jocul Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,26 milioane lei (peste 473.800 de euro), la Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,81 milioane lei (peste 589.000 de euro), iar la categoria a II-a, la acelaşi joc, reportul este de aproximativ 70.000 de lei (peste 14.600 de euro), în timp ce la Noroc Plus, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 17.000 de lei.

La Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 111.600 de lei (peste 23.300 de euro), iar la Super Noroc, la categoria I, a rămas în joc un report în valoare de peste 142.000 de lei (peste 29.700 de euro).

Marţi, 31 decembrie, are loc, de asemenea, extragerea pe bază de lozuri necâştigătoare „Lozul Anului Nou”. Pentru aceasta s-au pus în joc 2 câştiguri constând în câte un autoturism. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine să faci în această zi

Publicat

sfântul gheorghe. tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23

Sfântul Gheorghe. O sărbătoare importantă pentru credincioși este marcată în calendarul ortodox în 23 aprilie. Este momentul în care este sărbătorit Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru (26 octombrie – n.r.) este vara păstorilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe