Connect with us

EVENIMENT

Fostul coordonator PSD Alba, europarlamentarul Victor Negrescu, ales vicepreședinte al Parlamentului European

Publicat

fostul coordonator psd alba, europarlamentarul victor negrescu, ales vicepreședinte al

Europarlamentarul Victor Negrescu a fost ales marți în funcția de vicepreședinte al Parlamentului European, cea mai înaltă funcție deținută până în prezent de un român. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ACCIDENT RUTIER la Alba Iulia, în zona Pieței Cetate: O femeie lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni. Trafic îngreunat

Publicat

accident rutier la alba iulia, în zona pieței cetate: o

Un accident rutier a avut loc marți, 16 iulie, în jurul orei 18.20, în Alba Iulia. Accidentul s-a petrecut în zona Pieței Cetate. 

Cercetarea la fața locului este în desfășurare. Știre în curs de actualizare.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV. Cazuri cutremurătoare de abuz asupra copiilor, la Cluj. Peste 700 de persoane, inclusiv victime, au sunat la 119

Publicat

telefon abuz copii 119.jpg

119 este numărul unic destinat cazurilor de abuz împotriva copiilor. Este vorba de orice formă de abuz, exploatare sau neglijare a minorului. Iar cazurile nu sunt puține.

Serviciul de Call Center 119, destinat sesizării cazurilor de abuz împotriva copiilor, a fost operaționalizat în anul 2022. De atunci și până acum, la numărul 119, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Cluj au fost înregistrate 5.653 de apeluri.

Cazuri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pasaj subteran la Alba Iulia, în zona Stadion. Licitația pentru servicii de proiectare, lansată de Primărie. Care sunt cerințele

Publicat

pasaj subteran la alba iulia, în zona stadion. licitația pentru

Pasaj subteran la Alba Iulia, în zona Stadion. Primăria Alba Iulia a lansat o licitație pentru servicii de proiectare pentru construirea unui pasaj subteran la intersecția dintre Calea Moților cu B-dul Republicii și B-dul Revoluției 1989, în zona Stadion Unirea. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Lucrările la centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului, în grafic. Tarcea: Se lucrează, chiar dacă afară sunt 32 de grade

Publicat

centrul de varstnici 2.png

Lucrările la centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului au avansat în ultimele luni și sunt în grafic, a arătat viceprimarul Dan Tarcea, aflat într-o vizită pe șantier.

Viceprimarul Dan Tarcea a efectuat marți o vizită inopinată pe șantierul viitorului centru pentru vârstnici de pe Calea Baciului, numărul 18. El a prezentat stadiul lucrărilor și câteva caracteristici ale viitorului centru de bătrâni.

Lucrările la centrul pentru vârstnici de pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe