Connect with us

EVENIMENT

Fostul viceguvernator Bogdan Olteanu este liber. Curtea de Apel București i-a suspendat pedeapsa

Publicat

bogdan olteanu
Arhivă foto

Fostul viceguvernator Bogdan Olteanu este liber, după ce Curtea de Apel București a decis, joi, suspendarea pedepsei. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel București a respins, joi, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva încheierii de şedinţă din data de 8 iulie 2022 pronunţată de Tribunalul Bucureşti. Atunci instanța a decis care a decis admiterea în principiu a cererii de revizuire formulată de Bogdan Olteanu şi a dispus suspendarea executării hotărârii de condamnare.

Astfel, după decizia Curții de Apel, de joi, fostul guvernator Bogdan Olteanu a fost eliberat.

Bogdan Olteanu a fost condamnat, în 2020, la 5 ani închisoare pentru trafic de influenţă.

Decizia Curții de Apel București este definitivă.

(sursa: Mediafax)

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENT

România vrea să ceară un împrumut de patru miliarde de euro de la BEI. Pentru ce vor fi folosiți banii

Publicat

românia vrea să ceară un împrumut de patru miliarde de

Guvernul a precizat că a aprobat un memorandum pentru a cere un împrumut în valoare de patru miliarde de euro de la Banca Europeană de Investiţii. Este vorba despre un acord de principiu privind contractarea unei asistenţe financiare rambursabile.

Ce va face România cu banii

O sinteză realizată de Banca Centrală Europeană în luna iulie arăta că România se împrumută la cele mai mari dobânzi de pe piețele externe, depășind Ungaria și Polonia și chiar de patru ori mai mari decât țările din zona euro.

Acum, Executivul vrea să solicite Băncii Europene de Investiţii (BEI) un împrumut de patru miliarde de euro. Banii vor fi folosiți pentru acoperirea parţială a finanţării publice naţionale necesare implementării unor reforme şi investiţii cuprinse în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fiul unuia dintre apropiații lui Vladimir Putin nu vrea să mergă la război în Ucraina. „Voi rezolva situația la alt nivel”

Publicat

fiul unuia dintre apropiații lui vladimir putin nu vrea să

În primul său discurs către națiune de la invadarea Ucrainei, Vladimir Putin a ordonat mobilizarea parțială pentru aproximativ 300.000 de rezerviști pentru a lupta pe frontul din țara vecină. Dar nu toți rușii vor să meargă la război, iar printre ei se află și fiul unuia dintre cei mai apropiai oameni ai lui Vladimir Putin. Iată ce a răspuns acesta când a fost anunțat că trebui să se prezinte la comisariat.

Dialogul dintre fiul oficialului de la Kremlin și un prezentator

După ce Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială, prima după Al Doilea Război Mondial, companiile aeriene ruse au primit ordin să nu mai vândă bilete bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, decât celor cu dispensă de la Ministerul Apărării rus.

În această categorie de vârstă se încadrează și Nikolai…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop zilnic, 22 septembrie 2022. Zodia care nu se uită la bani și cheltuie în neștire

Publicat

horoscop zilnic, 22 septembrie 2022. zodia care nu se uită

Ziua de joi, 22 septembrie, vine cu numeroase schimbări extrem de importante pentru toate ce 12 zodii ale horoscopului european. Unele vor arunca cu banii pe fereastră și apoi se vor strădui să facă rost de resurse financiare, în timp ce altele vor trebui să vină cu idei la locul de muncă. Alte zodii primesc vești minunate pe plan sentimental, iar viața lor va lua noi și neașteptate întorsături. Sunt astrele aliniate și în favoarea ta? Află ce te așteaptă!

Horoscop zilnic, joi, 22 septembrie 2022

Berbec

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului vor fi dezamăgiți de prieteni și nu vor dori să mai păstreze legătura cu aceștia. Vorbim de oameni la care țineau extrem de mult.

Mai mult decât atât, aceștia întâmpină probleme și pe plan profesional. Se poate isca o ceartă aprinsă la locul de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anunțul care îi va bucura pe bucureșteni. Când vor fi puse în circulație noile tramvaie

Publicat

anunțul care îi va bucura pe bucureșteni. când vor fi

Anul trecut, Nicușor Dan, primarul Capitalei, a semnat un contractul cu Astra Arad pentru furnizarea a 100 de tramvaie, în valoare de circa 200 de milioane de euro, din bani europeni. Ulterior, şefii STB au observat că acestea sunt prea lungi, așa că au mărit peroanele. Acum, lucrările au fost finalizate, iar bucureștenii vor putea circula, în sfârșit, cu noile vehicule.

Tramvaie noi în Capitală. Când vor putea bucureștenii să circule cu ele

Adrian Criţ, directorul STB, le dă o veste extraordinar de bună bucureștenilor! Noile tramvaie vor fi puse în circulație începând cu luna octombrie a acestui an.

Acestea ar fi trebuit să se afle deja pe traseu, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu socoteala din târg. Primăria a comandat vagoanele mult mai lungi şi mai late decât cele de acum, astfel că au fost…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe