Connect with us

ACTUALITATE

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicoale Stanciu a ajuns primul în cantonamentul echipei de fotbal a României de la Mogoșoaia

Publicat

306806566 2299477590229838 1306567457894820100 n 1000x600.jpg

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, este primul tricolor din echipa României, care a ajuns la cantonamentul de la Mogoșoaia. 

Mijlocașul naționalei se află în perioada de refacere, după ce a suferit o accidentare, la echipa de club din China.

”Nicolae Stanciu, primul tricolor în cantonament! Mijlocașul a sosit din China încă de joi și a efectuat deja două ședințe de pregătire sub supravegherea preparatorilor fizici Cristian Dragotă și Miodrag Todorov.


Internaționalul român se află în perioada de refacere după o accidentare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

VIDEO Campionul Ilie Cioca, la aproape 78 de ani: Aleargă zilnic 10 km, după un „mic dejun” cu 500 de flotări și 500 de abdomene

Publicat

ilie cioca e1669454284469 1000x600.jpeg

La aproape 78 de ani, campionul Ilie Cioca din Alba Iulia aleargă zilnic 10 kilometri, după un „mic dejun” cu 500 de flotări și 500 de abdomene, fiind un adevărat exemplu pentru cei tineri. Rutina sa zilnică este o dovadă că vârsta nu trebuie să fie un impediment pentru mișcare.

Pensionarul din Alba Iulia are deja în spate 60 de ani de când aleargă. În acest timp a obținut peste 240 de titluri de campion național și peste 100 de medalii balcanice. Spune că a reușit să alerge 270.000 de kilometri, adică de aproximativ de 6,7 ori lungimea Pământului la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ministrul Afacerilor Externe din Belarus a decedat

Publicat

ministru aparare belarus sursa foto fb
sursa foto: Facebook / Ministerul Afacerilor Externe al Belarusului

Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Belarus, Vladimir Makei, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 64 de ani, a anunţat agenţia de presă publică Belta, fără a da alte detalii, transmit Reuters şi EFE.

Vladimir Makei era şeful diplomaţiei belaruse din 2012. Agerpres

Stire in curs de actualizare

sursa foto: Facebook / Ministerul Afacerilor Externe al Belarusului

Citește mai departe

ACTUALITATE

Casa de Cultură a Studenţilor Cluj ameninţă cu judecata. „Personalitatea Maestrului Dumitru Fărcaș, într-un scandal mediatic”

Publicat

dumitru farcas 1 prima horz.jpg

Am primit din partea Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca şi a Ansamblului studenţesc Mărţişorul un drept la replică.

Articolul incriminat:

Dumitru Fărcaş se răsuceşte în mormânt. A păstorit Ansamblul „Mărţişorul”, dar a primit 3 minute din 300. Reacţia fiicei sale

DREPTUL LA REPLICĂ:

„Solicităm publicației cluj24.ro dreptul la replică ca urmare a publicării articolului „Dumitru Fărcaş se răsuceşte în mormânt. A păstorit Ansamblul „Mărţişorul”, dar a primit 3 minute din 300. Reacţia fiicei sale”, în data de 22 noiembrie, autor Marius Avram.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Pacient de 57 de ani, din municipiul Botoșani, transferat la Iași cu elicopterul SMURD

Publicat

elicopter.jpg

Elicopterul SMURD a fost chemat în această după amiază la Botoșani pentru a prelua un pacient de 57 de ani, în stare gravă.

Pacientul a suferit un infarct miocardic și medicii au decis transferul la o clinică din Iași pentru o intervenție de specialitate.

Aeronava SMURD a aterizat la UM 01189.

 Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe