Connect with us

EVENIMENT

FOTO: 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite în vama Bechet – Dolj

Publicat

ceasuri casete politia frontiera 4

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Bechet au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier care circula pe ruta Turcia-Franța, 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Potrivit Poliției de Frontieră, marți, 12 decembrie 2023, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare un cetățean turc, în vârstă de 38 de ani, care conducea un ansamblu rutier. Șoferul transporta diverse bunuri, din Turcia pentru Franța.

ceasuri casete politia frontiera 2

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit, ocazie cu care au descoperit, în compartimentul de marfă mai multe cutii conținând articole de marochinărie, de diferite mărimi, inscripționate cu denumirea unei mărci, susceptibile de a fi contrafăcute. au descoperit, în compartimentul de marfă, 100 de cutii de carton ce conțineau articole de marochinărie, de diferite mărimi, inscripționate cu denumirea unei mărci, susceptibile de a fi contrafăcute.

ceasuri casete politia frontiera 4

În urma inventarierii bunurilor de către lucrătorul vamal din cadrul Biroului Vamal Bechet, au rezultat 10.000 de casete din piele pentru ceasuri de lux, în valoare de aproximativ 1.900.000 euro.

Întrucât exista suspiciunea rezonabilă că bunurile sunt contrafăcute, acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către Biroul Vamal Bechet.

ceasuri casete politia frontiera

În prezent, în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: Cinci clasări pe podium pentru juniorii CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Taekwondo

Publicat

foto: cinci clasări pe podium pentru juniorii cs unirea alba

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București.

  • Grapa Andrei – locul 1;
  • Jelea Eduard – locul 1;
  • Vas Karina – locul 2;
  • Ciontea Bianca – locul 2;
  • Popa Andrei – locul 2;
  • Dobârtă...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima expoziție Gustav Klimt prezentată în Cluj, la MINA Pop-Up, a fost văzută deja de peste 3.000 de clujeni, la Iulius Mall

Publicat

gustav klimt iulius mall 1.jpg

„Gustav Klimt. The Immersive Show” este prima expoziție dedicată lucrărilor celebrului pictor austriac, cunoscut pentru operele sale simboliste și stilul Art Nouveau, prezentată la Cluj, în cadrul MINA Pop-Up, ediția itinerantă a muzelui imersiv al noilor arte.

Proiectul este prezentat de George. inovaţie BCR şi este organizat în parteneriat cu Iulius Mall Cluj, aflându-se în proximitatea centrului comercial, în parcarea Hotelului Univers T.

Prima expoziție…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ce spune ministrul Sănătății

Publicat

video: testarea antidrog a elevilor, doar cu acordul părinților. anunțul

Anticoncepţionalele ar putea fi compensate, pe bază de prescripţie medicală. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a transmis joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru.

Citește mai departe

EVENIMENT

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. De ce sunt importante drepturile de autor

Publicat

26 aprilie: ziua proprietății intelectuale. de ce sunt importante drepturile

26 aprilie: Ziua Proprietății Intelectuale. Această zi este sărbătorită la nivel mondial în fiecare an cu scopul de a crește conștientizarea publică cu privire la importanța drepturilor de proprietate intelectuală și de a promova înțelegerea și respectul acestora în întreaga lume.

Citește mai departe