Connect with us

EVENIMENT

FOTO: A provocat un accident în Constanța și a vrut să fugă. Ghinionul lui, un jandarm aflat în timpul liber

Publicat

Un bărbat care s-a urcat beat la volan, a provocat un accident rutier și a vrut să fugă a avut ghinionul ca, în zona producerii accidentului, să se afle un jandarm aflat în timpul său liber. Jandarmul a intervenit rapid și a reușit să îl oprească pe șofer. Polițiștii au descoperit că șoferul, pe lângă alcoolemia de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, avea și permisul suspendat.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, joi seară, în jurul orei 20.00, locotenent colonel Ivan Puiu Răzvan a observant în parcarea unui supermarket situat pe strada Eliberării, un autoturism care mergea nefiresc cu spatele, lovind puternic un alt autovehicul parcat.

Fără să coboare să vadă ce s-a întâmplat, conducătorul auto a pornit, intenționând să părăsească parcarea.

Ghinionul lui a fost un ofițer de jandarmerie aflat în timpul liber care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia.  Jandarmul a deschis portiera mașinii și a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică și se exprima foarte greu.

Șoferul l-a acuzat pe jandarm că „din cauza lui va ajunge la pușcărie, pentru că mai are o condamnare și nici nu are carnet de conducere”

După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, ofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză a încercat să fugă, fiind prins imediat de omul legii.

În urma verificărilor polițiștilor rutieri, s-a confirmat că autorul tamponării se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o acoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat şi avea permisul de conducere suspendat tot pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ulterior fiind preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni din Alba Iulia. Șoferița a plecat de la locul accidentului

Publicat

69542889 696068144241826 669627118463746048 n wm.jpg

O femeie din Alba Iulia care a provocat un accident rutier a fost identificată de polițisti, după ce a plecat de la fața locului. Reprezentanții poliției au precizat că femeia se afla la volanul unei mașini și în timpul unei manevre de dat cu spatele, a lovit o fetiță de 8 ani, care trecea strada. 

Accidentul rutier s-a petrecut pe strada Toporașilor din Alba Iulia, miercuri, 27 martie 2024.

Cazul a fost sesizat de tatăl minorei, iar incidentul a fost făcut public de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Prima cursă aeriană de la Zurich a aterizat pe Aeroportul Cluj, în premieră absolută. Este operată de Swiss Air

Publicat

swiss 1.jpg

Prima cursă aeriană care leagă Cluj-Napoca de orașul elvețian Zurich a aterizat, joi, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, aceasta fiind operată, în premieră absolută, de compania Swiss International Air Lines de pe Aeroportul Internaţional Cluj.

Directorul Aeroportului ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat că debutul zborurilor Swiss Air Lines va asigura diversitate în opțiunile de călătorie ale pasagerilor din întreaga…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horia Constantinescu renunță la funcția de președinte al ANPC după scandalul puiului galben și nominalizarea la Primăria Constanța

Publicat

horia constantinescu renunță la funcția de președinte al anpc după

Horia Constantinescu renunță la funcția de șef al Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului.

El a anunțat joi pe o rețea socială că pleacă din instituție după scandalul „puiului galben” și după ce a fost desemnat candidat PSD la Primăria Constanța.

„Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.

Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizare de vânt puternic în Alba. Localitățile vizate

Publicat

cod galben de vânt în mare parte a județului alba.

Meteorologii au emis joi dimineață o nouă avertizare de vânt pentru județul Alba. Este valabilă până la ora 13:00. 

Potrivit ANM, este vizată zona joasă a județului Alba.

Vântul va sufla cu putere în zona localităților: Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebeș, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Ighiu, Săsciori, Unirea, Jidvei, Vințu de Jos, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Pianu, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Daia Română, Stremț, Sâncel, Șpring, Sântimbru, Lunca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe